Luna Herbagen
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Iată niște pași simplii pentru o viață sănătoasă.

Iată niște pași simplii pentru o viață sănătoasă.
     

Un mod de viață sănătos, nu se poate obține de pe o zi pe altă, ci este practic un rezultat, al unui proces îndenlungat. În acest proces sunt foarte mulți factori, care au un rol foarte important în a avea un mod de viață sănătos. Mai jos o să vă enumăr 8 dintre acești factori, care o să vă ajute în acest proces:

Dieta

Dieta nu este un lucru al plăcerii, defapt starea de sănătate al corpului nostru, este controlată de ceea ce mâncăm. Scopul nutriției este practic întreținerea corpului și menținerea sănătății, de asta la alegerea unei diete cel mai important lucru este să analizăm beneficiile mâncărurilor asupra corpului și nu întotdeauna să punem accentul pe gust, estetică etc.

 

Mișcarea

Corpul uman este făcut pentru mișcare, iar dacă acest lucru nu se întâmplă, corpul uman devine mai slab, devine rigid, intervin problemele musculare și acest lucru este o alertă pentru sănătate. Un lucru foatre important este menținerea greutății corporale la un nivel ideal, iar acest lucru poate fi atins prin exerciții fizice. O plimbare, o alergare de dimineață, un antrenament, sunt soluții optime în vederea mișcării.

Apa

Corpul uman este compus din 70% apă. Este unul dintre elementele cele mai importante pentru corpul uman, iar pentru acest lucru trebuie să avem grijă să consumăm cât mai multă apă în fiecare zi. Consumul de apă, are cateva reguli, care ar trebui respectate, este foarte important calitatea și cantitatea de apă consumată, iar între dieta și consumul de apă trebuie să avem un echilibru. Practic aici este valabilă zicala: "Ești ceea ce bei."

Lumina Soarelui

Fără Soare nu există viață. Acest lucru ne arată de fapt cât de important este prezența Soarelui în Univers. Lumina Soarelui este practic o sursă de vitamine pentru corpul uman, este sursa oxigenului de pe pamant. Pe scurt Soarele este viață.

Aerul

Orice ființă are nevoie de aer. Fără mâncare corpul uman rezistă 2-3 săptămâni, fără apă 3-4 zile, dar fără aer (oxigen) corpul uman nu poate trăi decât câteva minute. Oxigenul proaspăt are beneficii majore asupra corpului, oxigenarea corectă a creierului duce la o stare de bine, energie și poftă de viață.

Un ritm corect și odihnă

Odihna este face parte din necesitatea corpului uman pentru a duce o viață sănătoasă. Este foarte important să-ți cunoști ritmul și să-ți găsești modul potrivit de odihnă.

 Măsura

Dacă ne îndopăm în fiecare zi cu o cantitate enormă de mâncare, sau ne înfometăm pentru o slăbire sau orice altceva, ne distrugem corpul. Este foarte important pentru fiecare om în parte să își cunoască propria măsura la mâncare, cât și la odihnă, distractie etc. Aceasta măsură te poate ajuta să îți faci un echilibru în viață și să duci o viață sănătoasă, și să ai un self-control bine definit.

Echilibrul spiritual 

Un lucru foarte important pentru menținerea sănătății. Pentru armonie este nevoie de multă muncă "interioara", iar prin această începem să ne cunoaștem pe noi înșine, ajungând aproape de o armonie între trup și suflet.

Respectând acești 8 factori o să ajungi aproape de a duce o viață sănătoasă, însă fiecare dintre noi poate ajunge aici în felul lui și în propriul stil.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.