⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

-50% prin puncte VitaMix

  Program de fidelizare

Pentru comenzile efectuate si achitate exclusiv pe Vitamix.ro , beneficiezi de puncte de fidelitate denumite puncte VitaMix (doar comenzi online, pentru comenzile telefonice nu se acorda puncte VitaMix). Beneficiezi de 10 puncte VitaMix, pentru fiecare RON cheltuit pe site-ul nostru (oferta valabila doar pentru produse, costul transportului nu este inclus).

De asemenea, poti castiga puncte VitaMix daca va inviti prietenii, cunostintele sau rudele, sa cumpere din magazinul nostru. Beneficiezi de 2 puncte VitaMix pentru fiecare RON cheltuit de catre persoanele invitate.

Tot ce trebuie sa faci este sa promovezi link-ul de mai jos:

Cumparatorii veniti de pe link-ul de mai sus, sunt automat introdusi in baza noastra de date ca persoane care au cumparat de pe site-ul Vitamix.ro, la recomandarea ta.

Punctele VitaMix acumulate prin cele doua metode de mai sus, le poti folosi pentru a obtine o reducere de pana la 50% din valoarea urmatoarei comenzi pe care o vei efectua pe site-ul Vitamix.ro.

Punctele VitaMix sunt convertite in RON la o rata de 1:200, practic pentru 100 RON cheltuiti la o comanda, poti beneficia de 5 RON reducere la urmatoarea.

  Cum pot folosi punctele VitaMix

In meniul 'Contul meu' poti vedea punctele de bonus acumulate pana in prezent.

In pagina 'Cosul meu' poti seta cate puncte bonus doresti sa utilizezi la comanda actuala. Dupa ce introduci numarul de puncte pe care doresti sa utilizezi apasa butonul Foloseste pentru confirmare.

Dupa confirmarea punctelor de bonus folosite va aparea reducerea in RON in cos:

De asemenea la finalizarea comenzii, respectiv la vizualizarea ulterioara a comenzii, reducerea si numarul de puncte VitaMix utilizate vor aparea in sumarul comenzii.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.