Sanatate
Ce este stevia?
Stevia, cunoscută și sub numele de Stevia rebaudiana Bertoni, este un arbust care face parte din aceeași familie cu floarea-soarelui. Planta stevia este originară din Paraguay și Brazilia, în prezent fiind cultivată atât în ...
Complexul de vitamine B este compus din 8 vitamine:
B1 (tiamina)
B2 (riboflavina)
B3 (niacină)
B5 (acidul pantotenic)
B6 (piridoxină)
B7 (biotină)
B9 (acid folic)
B12 (cobalamină)
Fiecare dintre aceste vitamine esențiale contribuie la funcționare ...
Ștevia este adesea prezentată ca un înlocuitor sigur și sănătos al zahărului, care poate îndulci alimentele fără efecte negative asupra sănătății legate de zahărul rafinat. De asemenea, este asociată cu câteva beneficii impresionante ...
Unii oameni pot fi precauți când vine vorba de utilizarea uleiurilor pentru gătit, împreună cu alimentele, ba chiar și pe salate. Consumul de grăsimi în timpul meselor stârnește gânduri firești privind un colesterol ridicat ...
Sarcina este perioada în care trebuie să acordăm mai multă atenție sănătății și bunăstării noastre. În acest articol vor fi prezentate beneficiile consumului mierii de Manuka în sarcină.
Este mierea de Manuka sigură de ...
Mierea a fost folosită ca medicament de-al lungul istoriei. Una dintre cele mai frecvente și persistente utilizări terapeutice ale mierii a fost ca pansament pentru răni, datorită proprietăților sale antimicrobiene. O dată cu apariția antibioticelor foarte ...
Ce sunt proteinele?
Ce rol au proteinele în organism?
Tipuri de proteine
Alimente bogate în proteine
De câte proteine avem nevoie zilnic?
Cum integrăm proteinele în dietă?
Ce sunt proteinele?
Proteinele sunt molecule mari, ...
Când vine vorba de grăsimi, majoritatea dintre noi ne regăsim confuzi, depășiți de subiect, în încercarea de a diferenția tipurile și a înțelege mecanismul din spatele metabolizării lor. Grăsimile sunt rele pentru noi? Ne îngrașă ...