☺ HAPPY HOURS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Slabire, dieta, frumusete.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

10 suplimente recomandate femeilor

10 suplimente recomandate femeilor
     

Femeile au nevoi specifice de nutrienți care se pot schimba pe tot parcursul vieții. Nu este suficient să folosești protecție solară, cremă hidratantă și antirid. Iată câteva suplimente care te vor ajuta să menții sănătatea organismului tău:

1. Calciul – Calciul este un mineral esențial care se găsește în cantități mari în lapte și alte produse lactate. Aproape tot calciul din corp se găsește în oase și dinți. Întrucât femeile sunt de patru ori mai predispuse la osteoporoză decât bărbații, obținerea suficientă este esențială pentru sănătatea oaselor pe tot parcursul vieții.

2. Vitaminele B - Vitaminele B includ tiamina(B1), riboflavina(B2), niacina(B3), acidul pantotenic(B5), piridoxina(B6), cobalamina(B12) și biotina. O femeie activă poate să ardă mai mult de 2.000 de calorii pe zi. Iar vitaminele B sunt esențiale pentru a produce energia necesară pentru a satisface cerințele vieții de zi cu zi, indiferent dacă mergi la sală, speli, faci duș sau faci o prezentare la locul de muncă. De asemenea, vitaminele B6 și B12 reduc riscul bolilor de inimă.

3. Coenzima Q10 – Conezima Q10 este un antioxidant puternic, precum și o componentă cheie pentru a ajuta la alimentarea producției de energie în celule. Acest nutrient ajută și la protejarea împotriva îmbătrânirii premature și susține o inimă sănătoasă.

4. Vitamina D – Vitamina D ne ajută corpul să absoarbă calciul. Joacă un rol important în dezvoltarea și întreținerea oaselor sănătoase. Cercetătorii constată că vitamina D ajută la prevenirea osteoporozei.

5. Luteina – Luteina este un antioxidant puternic care ajută la protejarea vederii împotriva radicalilor liberi.

6. Fier – Fierul transportă oxigenul în corp, ajută la producerea de celule roșii, susține funcția imună, dezvoltarea cognitivă și reglarea temperaturii. Slăbirea aportului de fier determină scăderea producției de celule roșii ajungându-se la anemie. Pierderea de sânge în timpul perioadei menstruale epuizează dozele de fier ale corpului, deci este deosebit de important pentru femei să folosească suplimente pe bază de fier pentru a ajuta organismul să se refacă.

7. Magneziu – Magneziul menține funcția normală a mușchilor, a nervilor, menține un ritm cardiac constant, susține un sistem imunitar sănătos, menține oasele puternice.

8. Vitamina C – Vitamina C facilitează creșterea și dezvoltarea normală și repară țesuturile corporale, oasele și dinții. Funcționează ca un antioxidant pentru a bloca unele dintre daunele cauzate de radicalii liberi. Vitamina C îți poate ajuta corpul să producă colagen, o proteină importantă ultilizată pentru a reface pielea, cartilajul, tendoanele, ligamentele și vasele de sânge.

9. Omega-3 – Omega-3 ajută la buna funcționare a creierului și la funcționarea comportamentală, ajută la reducerea tensiunii arteriale și calmează inflamația.

10. Vitamina A – Vitamina A asigură dezvoltarea și funcționarea corectă a vederii, a pielii. Cercetările arată că Vitamina A poate preveni unele tipuri de cancer și poate îmbunătăți funcția imună.

Vitaminele sunt esențiale pentru sănătatea femeilor și joacă numeroase roluri în organism. Accesează webshop-ul VitaMix și acolo vei găsi suplimente care te vor ajuta pe tine și cei dragi!

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.