Brand: Molino Peila
Categorie: Paine, faina si mixuri fara gluten |
Produs ecologic / BIO |
Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original! |
Faina de Malai fara Gluten, Bio, 500gr, Molino Peila
Faina de porumb Eco, fara gluten!
Ingrediente: faina de porumb din cultura ecologica controlata. A se pastra la loc uscat!
Porumbul este o cereala care nu contine gluten si de aceea este recomandat de nutritionisti in dieta fara gluten pentru acele persoane care au intoleranta la gluten. Multi oameni sufera de intoleranta la gluten, iar porumbul este solutia ideala pentru acestia.
Porumbul este este un aliment versatil. Sunt numeroase si diverse retetele in care putem folosi porumbul. El poate fi mancat crud sau fiert sau copt pe jar. Sub forma de faina porumbul este utilizat pentru fabricarea de paste fara gluten, poate fi adaugat pentru un plus de savoare in salatele de vara sau se poate manca sub forma sa cea mai cunoscuta, si anume de mamaliga (malaiul se fierbe cu apa si sare).
Producator: Malina Pelia- Italia
Prezentare: 500 gr.