0 zile 00 ore 00 min 00 sec

Produse Pearl Drops


OrdOrdonare Nume     Pret     Popularitate    
Afisare:   Grila   Lista
 • -9%
  Pearl Drops Gel pentru Albirea Dintilor 50ml Hollywood Smile
  Pearl Drops Gel pentru Albirea Dintilor 50ml Hollywood Smile

  Produs pentru albirea dintilor cu tehnologia  de albire 4D Whytening System. Sistemul accelereaza procesul de albire, in timp ce florul intareste smaltul dintilor si protejaza impotriva cariilor.

  18,48 lei
  20,40 lei

  vezi detalii
 • Pearl Drops Pasta de Dinti pentru Fumatori 75ml

  Produsul poate fi utilizat numai de catre adulti.Proprietati: ajuta eficient la inlaturarea petelor ajuta la redarea albului natural al dintilor reduce depunerea de tartru protejeaza impotriva cariilor improspateaza respiratia delicat si sigur pentru uz zilnic.

  9,16 lei
  vezi detalii
 • -4%
  Pearl Drops Gel pentru Albirea Dintilor (Cafea si Ceai) 50ml
  Pearl Drops Gel pentru Albirea Dintilor (Cafea si Ceai) 50ml

  Un tabiet foarte indragit de multi, cafeaua este contextul perfect pentru socializare si ajutorul de nadejde atunci cand oboseala isi spune cuvantul. Pentru multi, a bea cafea a devenit sinonim cu \"Buna dimineata!\". Pentru ei, Pearl Drops a creat Pearl Drops Tea & Coffee, un tratament care curata in profunzime placa dentara, inlaturand petele cauzate de ceai si cafea si dezvaluind un zambet ...

  13,53 lei
  14,10 lei

  vezi detalii
 • Pearl Drops Apa de Gura 400ml

  Inlatura tartrul si lupta impotriva mirosurilor neplacute de tutun. Tartrul si nicotina se pot depune intr-un strat in gura,daunand respiratiei fumatorilor. Aceasta apa de gura cu actiune dubla,cu agenti speciali pentru curatenia gurii si agenti activi de improspatare a respiratiei,neutralizeaza mirosurile neplacute pentru o gura curata si respiratie proaspata. Contine deasemenea un agent Ant ...

  15,83 lei
  vezi detalii
 • Pearl Drops Gel pentru Albirea Dintilor Instant White Plus 50ml

  Pear Drops specialist in albirea dintilor e peste 40 de ani. Pearl Drops Instant Ehite Plus Produs pentru albirea dintilor:Efect de albire instantPrevine aparitia cariilorIntareste smaltul dintilorUtilizare zilnica.

  17,85 lei
  vezi detalii


Pagina 1 din 1