⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Produse Steaua Divina

Santo Raphael produce remedii naturale și suplimente alimentare ale brandului Steaua Divină, brand înființat în anul 2002 la inițiativa unui grup de medici și farmaciști care și-au propus să pună la dispoziția oamenilor remedii, procedee și terapii prin care starea de sănătate poate fi redobândită cu 100% mijloace naturiste. Cu peste 300 de produse, Steaua Divină este pe primul loc pe piața românească de siropuri naturale și unul dintre cei mai apreciați producători de remedii naturale și suplimente naturale, toate produsele originale fiind originale, având în spate o echipă de chimiști și medici specializați mai ales pe fizioterapie/terapie.

Steaua Divină a ales să prelucreze manual fiecare produs în parte și să realizeze numai macerarea la rece, pentru a prezerva cât mai eficient substanțele active ale fiecărei plante. Astfel, ele devin unei calități unice, gama brand-ului cuprinde o varietate deosebită de siropuri, tincturi, capsule, creme, ceaiuri și cosmetice care au în compoziție sute de plante românești, indiene și braziliene.


OrdOrdonare Nume     Pret     Popularitate    
Afisare:   Grila   Lista

    Ne pare rau, nu am gasit rezultate.

Articole cu si despre produse si tratamente naturistePagina 1 din 1

    Aboneaza-te la newsletter

    Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.