✨ Reducere de -12% la toate produsele de pe site-ul nostru ✨
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Produse Himalaya

Himalaya este o companie cu tradiție și istorie, și joacă un rol important în transpunerea științei Ayurveda în întreaga lume. Motivul pentru care produsele Hiimalaya sunt în top în ceea ce privește utilizarea lor, se datoreză tehnologiei moderne folosite pentru fabricare  produselor. Fiecare produs Hiamlaya este supus cercetării primare timp de mai mulți ani și ficare plantă utilizată în produse este studiată și cercetată individual pentru eficacitate. 

Gama de farmaceutice este susținută de mai bine de  300.000 de medici din întreaaga lume. Astăzi doctorii și specialiști recomandă pacienților produsele Himalaya pentru novoilee personale de sănătate. 

Tehnologia de fabricare este una ultramodernă, iar în 2009 compania a deschis în Bangalore, care îndeplinește toate standardele de calitate ale unei fabrici de calitate din Europa. 


OrdOrdonare Nume     Pret     Popularitate    
Afisare:   Grila   Lista
 • Sare de Himalaya Fina 500gr Deco Italia

  Sarea roz de Himalaya este 100% pura, naturala si nerafinata, este una dintre cele mai benefice sari din lume. Este extrasa manual din minele de la baza muntilor Himalaya, fara adaos de iod sau alti aditivi si nu este tratata industrial. Culoarea roz se datoreaza continutului de oxid de fier si mangan, sarea roz de Himalaya are proprietati multiple pentru sanatate si este recomandata si in tr ...

  7,80 lei
  vezi detaliiPagina 1 din 1

  Aboneaza-te la newsletter

  Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.