Zilele Zanna
toate produsele cu -14% reducere
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Produse Larix

Larix vă oferă o gamă largă de ceaiuri medicinale sau aromate,plante recoltate din Transilvania.Deasemenea au și o categorie de cosmetice din extracte naturale.


Compania Larix s-a format în anul 1992 și este stabilită la Sovata,la poalele Munților Gurghiu, fiindcă este o zonă pitorească și se poate bucura de toate resursele naturale necesare produselor lor.

Părțile locului le oferă posibilitatea să pregatească ceaiuri din plante și fructe folosind întotdeauna cele mai potrivite ingrediente naturale. Garantează condiții de calitate certificate și o procedură de producție riguroasă, supravegheată cu sporită atenție. 

Dorința Larix este să ofere un sortiment cât mai variat de produse din plante medicinale, urmând pasiunea pentru calitate si natură.


OrdOrdonare Nume     Pret     Popularitate    
Afisare:   Grila   Lista
 • Gel Arnica 150ml, Larix

  Compoziţie:extract de arnică (Arnica montana), propilenglicol, carbomer, glicerină conservant, ulei esențial de mentă, hidroxid de sodiu, apă.Indicaţii:Adjuvant in cazul durerilor musculare, reumatice, entorselor, luxațiilor, fracturilor sau înțepăturilor de insecte.Uleiul de mentă este aplicat pe piele pentru tratarea durerilor de cap, a celor musculare, ale nervilor, dinților, ...

  11,60 lei
  vezi detaliiPagina 1 din 1

  Aboneaza-te la newsletter

  Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.