Zilele Onedia
toate produsele cu -12% reducere
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Produse Vedda


OrdOrdonare Nume     Pret     Popularitate    
Afisare:   Grila   Lista
 • -23%
  Ceai Fructe de Padure Vedda Plic

  Ceai Fructe de Padure Vedda Plic

  Ingrediente: flori de hibiscus sabdariffa menta musetel frunze de alun macese (8%) fructe de paducel (3%) fructe de porumbar (3%) aroma de fructe de padure. Nu contine coloranti artificiali!

  3,20 lei
  4,20 lei

  vezi detalii
 • Ceai Fructe Padure 75gr Vedda

  Ingrediente: macese (39%) flori de hibiscus sabdariffa (31%) fructe de paducel (12%) stafide (12%) mere fructe de porumbar (3%) aroma de fructe de padure Nu contine coloranti artificiali.

  6,30 lei
  vezi detalii
 • -15%
  Baton Slim Bar cu Ceai Verde 40gr Vedda

  Baton Slim Bar cu Ceai Verde 40gr Vedda

  Batoanele cu ceai verde sunt suplimente alimentare vegetale delicioase, cu continut bogat in fibre, minerale, diversi amino acizi si L-carnitina care joaca un rol esential in metabolismul energetic al corpului. Aceste batoane ofera o nutritie naturala si sunt perfecte ca mic dejun. Batoanele Slim Bar consumate impreuna cu ceai, sunt gustarea perfecta! Ingrediente: izolat proteic din soia &nd ...

  3,04 lei
  3,60 lei

  vezi detalii
 • -13%
  Baton Slim Bar Cu Ceai Verde Pink 40gr

  Baton Slim Bar Cu Ceai Verde Pink 40gr

  Batoanele cu ceai verde sunt suplimente alimentare vegetale delicioase, cu continut bogat in fibre, minerale, diversi amino acizi si L-carnitina care joaca un rol esential in metabolismul energetic al corpului. Aceste batoane ofera o nutritie naturala si sunt perfecte ca mic dejun. Batoanele Slim Bar consumate impreuna cu ceai, sunt gustarea perfecta! Ingrediente:  izolat proteic din so ...

  3,13 lei
  3,60 lei

  vezi detaliiPagina 1 din 1

  Aboneaza-te la newsletter

  Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.