Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Produse Mon Platin


OrdOrdonare Nume     Pret     Popularitate    
Afisare:   Grila   Lista
 • Deodorant pentru Barbati Golden Splash 80ml Mon Platin

  Combate transpiratia si mirosurile neplacute. Nu contine parabeni. Este economic si practic datorita dimensiunilor reduse. Mod de folosire: scoateti capacul din partea de jos a recipientului si rotiti din partea cealalta nu aplicati pe rani. Contine: apa de la Marea Moarta extract de musetel  ulei de ricin hidrogenat.  

  30,90 lei
  vezi detalii
 • Deodorant Barbati Green Nature Mon Platin 80ml

  Combate transpiratia si mirosurile neplacute. Este economic si practic datorita dimensiunilor reduse. Mod de folosire: scoateti capacul din partea de jos a recipientului si rotiti din partea cealalta. Nu aplicati pe rani. Ingrediente: Propilen glicol apa de la Marea Moarta glicerina stearat de sodiu SD alcool 40 parfum extract de musetel ulei de ricin hidrogenat imidazolidinil ur ...

  30,90 lei
  vezi detalii
 • -3%
  Deodorant cu Minerale si Musetel, 80ml, Mon Platin
  Deodorant cu Minerale si Musetel, 80ml, Mon Platin

  Combate transpiratia si mirosurile neplacute.Nu contine parabeni.Este economic si practic datorita dimensiunilor reduse.Mod de folosire:scoateti capacul din partea de jos a recipientului si rotiti din partea cealaltanu aplicati pe rani.Contine:apa de la Marea Moartaextract de musetel ulei de ricin hidrogenat.

  29,80 lei
  30,90 lei

  vezi detalii


Pagina 1 din 1