✨ TENTATIA ZILEI
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Produse D’ORA

Apă de izvor plată, cu conținut modic de minerale (196 mg/l), provenită din izvorul BUCOVAN D`ORA URKRAFT, din Munții Rodnei.

Conține în mod natural coloizi de aur și argint într-o compoziție unică și neegalată.

D’ORA este o apă de izvor cu conținut de Aur și Argint coloidal în stare naturală, care vă va face să savurați o nouă plăcere: diferența dintre a bea și aceea de a degusta. D’ORA te va purta la descoperirea de noi senzații, care vor exalta bolta palatină cu o plăcere niciodată experimentată până acum, datorită echilibrului perfect al sărurilor minerale.

Designul și eleganța sticlei cât și puritatea microbiologică originară sunt elementele care o disting …

Oricine dintre noi a învățat încă din copilărie că „apa este incoloră, fără gust și fără miros”

În realitate, apa este un univers infinit de proprietăți chimice și organoleptice extrem de diferite între ele, în mod asemănător varietății pe care o putem găsi în lumea vinurilor sau a cafelei.

Pe baza acestui principiu, D’ORA promovează în fiecare zi o cale educațională și culturală de cunoaștere și conștientizare, deoarece corpul nostru este format din min. 70% apă și calitatea apei pe care o alegem și pe care o bem este, prin urmare, mult mai importantă decât calitatea unui vin sau a unei cafea. Deci nu, apa nu este întotdeauna inodoră și fără gust, fiecare apă are propria identitate, și identitatea apei D’ORA este simplă: adevăratul lux este calitatea.

Luxul real este calitatea și nu ostentația …

D’ORA, apa de o excelență absolută promovează cultura calității.

În realitate, apa este un univers infinit de proprietăți chimice și organoleptice extrem de diferite între ele, în mod asemănător varietății pe care o putem găsi în lumea vinurilor sau a cafelei.


OrdOrdonare Nume     Pret     Popularitate    
Afisare:   Grila   Lista
 • Apa Izvor Biotonic 330ml D`ora

  D`ORA BIOTONIC ridică eficiența corporală și spirituală și crește starea generală de bine, conferă armonie între corp și spirit, întărește sistemul imunitar. Se recomandă în diverse situații: peste tot unde este nevoie de o performanță fizică și mentală, în perioada de reabilitare după boală, sau ca măsură de prevenție.

  12,89 lei
  vezi detaliiPagina 1 din 1

  Aboneaza-te la newsletter

  Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.