⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Câte tipuri de masaj sunt și cum te pot ajuta?

Câte tipuri de masaj sunt și cum te pot ajuta?
     

Există mai multe tipuri de masaj care se concentrează pe diferite părți ale corpului sau pe anumite abordări de vindecare. Practic, masajul este practica frecării și frământării corpului folosind mâinile. 

Masajul suedez este un tip de masaj delicat, ideal pentru persoanele care:

✔️sunt noi la masaj

✔️au multă tensiune în mușchi

✔️sunt sensibili la atingere

Poate ajuta la eliberarea nodurilor musculari și este, de asemenea, o alegere bună pentru momentul în care vrei să te relaxezi pe deplin în timpul unui masaj. 

Masajul cu pietre fierbinți este cel mai bun pentru persoanele care au dureri și tensiuni musculare sau care doresc pur și simplu să se relaxeze. 

Acest tip de masaj terapeutic este similar cu un masaj suedez, doar că terapeutul de masaj folosește pietre încălzite în locul sau în plus față de mâinile lor. 

✔️ușurează tensiunea musculară,

✔️ îmbunătățește fluxul sanguin

✔️ ameliorează durerea prin utilizarea pietrelor încălzite

Masajele cu aromoterapie sunt cele mai bune pentru persoanele care doresc să aibă o componentă de vindecare emoțională a masajului lor. Acest tip de masaj poate ajuta:

✔️stimulează starea de spirit

✔️reduce stresul și anxietatea

✔️reduce simptomele depresiei

✔️ameliorează tensiunea musculară

 

✔️ameliorează durerea

  •  Ulei esential de Eucalipt, 10ml, Zanna

    Ulei esential de Eucalipt, 10ml, Zanna

    12,00 lei
    Originar din Australia, eucaliptul este plantat acum peste tot în lume și este folosit pentru proprietățile sale medicinale. Puterea sa de vindecare provine din uleiul de eucalipt, care este făcut din frunzele copacului.Frunzele sunt uscate, zdrobite și distilate pentru a putea extrage uleiul esențial, După extragerea uleiului, acesta trebuie diluat pentru a putea fi folosit ca și me ...
  • Balsam Wild Tiger China, 18.4gr, Xun Hu

    Balsam Wild Tiger China, 18.4gr, Xun Hu

    11,90 lei
    Wild Tiger Balm este o crema - alifie chinezeasca folosita pentru a atenua durerea. Ingredientele sale principale includ camforul si mentolul, care ajuta la ameliorarea disconfortului muscular si articular, oferind in acelasi timp o senzatie de incalzire. Unele cercetari sustin eficacitatea ingredientelor cheie din alifia chinezeasca Wild Tiger Balm. Beneficii: Simptome legate de gr ...
  •  Ulei de masaj Relaxant cu Bergamota si Trandafir, 200ml, Zanna

    Ulei de masaj Relaxant cu Bergamota si Trandafir, 200ml, Zanna

    26,91 lei
     Ulei de masaj Relaxant cu Bergamota si Trandafir,ZannaUn mix de uleiuri esențiale din Avocado,Bergamotă și Trandafir pentru un masaj aromaterapeutic  având ca efect o relaxare profundă și reducerea stresului.De asemenea hidrateaza si catifeleaza pielea intr-o maniera naturală. Ingrediente principale: Ulei de avocado, Ulei de bergamotă, Ulei de trandafir. ...
  •  Ulei de masaj Afrodisiac cu Ylang-Ylang si Santal, 200ml, Zanna

    Ulei de masaj Afrodisiac cu Ylang-Ylang si Santal, 200ml, Zanna

    26,80 lei
     Ulei de masaj Afrodisiac cu Ylang-Ylang si Santal, 200ml, ZannaUn blend de uleiuri esențiale din Migdale, Ylang-Ylang și Santal pentru un masaj aromaterapeutic oferând un stimulent  afrodisiatic natural.Ingrediente principale: Ulei de migdale:este bogat in apă si blochează in piele acizii grași esențiali care ii redau hidratarea pielii si o mențin hidratată mai mult t ...

Terapii alternative - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.