☺ HAPPY HOURS
Ai 14% reducere pentru toate produsele din categoria Tincturi.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Vitamina D previne bolile de inimă

Vitamina D previne bolile de inimă
     

Știm deja că vitamina D previne cancerul și acest lucru este confirmat și de unii medici convenționali. Statisticile ne arată că vitamina D previne cancerul în 77%, deci nu există momentan un leac mai bun pe piață.

O altă veste foarte bună este că vitamina D este gratuită, trebuie doar să stăm la soare și nivelul de vitaminei D crește în organismul nostru.

Dar știați că vitamina D previne și bolile de inimă? De fapt, cei mai mulți oameni care suferă de boli de inima suferă și de deficit de vitamina D.

Majoritatea medicilor până acum au recomandat o doză zilnică de 400 UI de vitamina D, însă această cantitate s-a marit la 1000-1400 UI pe zi. Cercetătorii au ajuns la concluzia că vitamina D are foarte multe efecte benefice. Nivelul scăzut de vitamina D a fost descoperit și la bolnavii de diabet. Obezitatea, hipertensiunea arterială și accidentele vasculare celebrale sunt iarăși rezultatul nivelului scăzut de vitamina D.

Suplimentele naturale pline cu vitamina D ne pot ajuta foarte mult dacă stăm toată ziua în incincta unei clădiri, sau chiar și în timpul sfârșitului de săptămână când nu avem timp să stăm la soare. Trebuie să înțelegem însă, că aceste suplimente nu ne ajută de la o zi la alta. Nivelul vitaminei D în organismul nostru trebuie să fie constant, deci aceste suplimente ne ajută la menținerea acestui nivel.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.