⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Miracolul naturii – argila

Miracolul naturii – argila
     

Având o mare putere de absorbţie, argila, stimulează funcţia de apărare a organismului, revigorează celulele şi elimină toxinele. Se cunosc rezultate extraordinare în diverse afecţiuni: gastrite, eneterocolite, ulcere, infecţii urinare, tulburări ale aparatului cardiovascular, afecţiuni ale aparatului uro-genital precum şi în anemii, stări de stres şi astenii.

Există diverse cure cu argilă.
Cura de bază durează trei săptămâni când de trei ori pe zi se bea apă argiloasă foarte tulbure. Cura de întreţinere se continuă în următoarele 4- 6 luni când timp de 10 zile consecutiv pe lună, se ia câte o doză dimineaţa. Cei cu afecţiuni cardiovasculare sau diabet nu trebuie să întrerupă tratamentul medicamentos atunci când încep cura.

Doza de medicamente va putea scădea treptat, proporţional cu scăderea tensiunii sau a glicemiei, care vor fi ţinute permanent sub supraveghere.

Mod de preparare
Dimineaţa se pun 100-150 ml apă plată sau de izvor într-un pahar de sticlă sau de porţelan. Se adaugă o linguriţă de argilă sau un bulgăraş care se va dizolva singur în apă. Seara se amestecă bine cu o spatulă de lemn şi se bea apa foarte tulbure, cu 30 minute înainte de masă. Se aruncă sedimentul şi se pregăteşte apa cu argilă pentru masa următoare.

Din a doua zi, repetaţi procedura de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale.

În primele zile urina şi scaunul pot fi modificate ca şi culoare şi miros (miros urât, diaree, constipaţie uşoară, urină cu sedimente, închisă la culoare şi tulbure).

Tratează bolile
Această cură previne şi tratează unele boli care revin. Ne rezolvă asteniile de primăvară şi cele provocate de stresul zilnic. Scapă organismul de toxine şi ajută la menţinerea şi amplificarea tonusului fizic şi psihic. Ameliorează simptomele gastritei şi a ulcerului gastric. Formează un fel de peliculă în stomac, un strat protector, care calmează rapid durerile şi cicatrizează pereţii gastrici lezaţi.

Alimentaţia este foarte importantă
Evitaţi grăsimile şi alcoolul pe parcursul curei.

Consumă legume, fructe zarzavaturi proaspete, sucuri naturale de legume şi fructe, lactate.

Foarte important

  • Evitaţi antibioticele pe durata curei
  • În perioada ciclului menstrual femeile nu trebuie să urmeze cura
  • În cazul copiilor (începând cu prima lună), tratamentul este identic cu cel pentru adulţi, dar doza de argilă trebuie redusă la jumătate

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

    Aboneaza-te la newsletter

    Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.