Luna Pro Natura
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Goji - fructul tineretii vesnice

 Goji - fructul tineretii vesnice
     

Fructele Goji (Lycium barbarum) provin din China si au starnit interesele oamenilor inca din secolul al 21- lea pentru elementele sale nutritive, precum si pentru continutul crescut de antioxidanti, fiind denumit si "fructul magic".

Ocupa un loc special intre fructe, deoarece contine toti aminoacizii esentiali ("caramizile" cu care se construiesc moleculele proteinelor), au cea mai mare concentratie de proteine si continut foarte bogat de vitamina A si C, ajutand astfel la combaterea oboselii si protejeaza organismul de stresul oxidativ. Fructele de Goji mai sunt numite si "fructele fericirii", datorita continutului ridicat de vitamine si minerale (in special vitamina B3, magneziu si crom) si favorizeaza "colaborarea" dintre creier si sistemul nervos.

Fructele goji sunt bogate in antioxidanti, in mod special in carotenoizi si zeaxanthin. Acesti carotenoizi sunt de mare ajutor in protejarea retinei oculare si imbunatatirea vederii la persoane care au peste 65 de ani.

Oferind 15 de ori cantitatea de fier gasit in spanac, precum calciu, zinc, seleniu si multe alte minerale importante, nu exista nici o indoiala ca fructul goji este un centru de putere nutritional. Cercetarile au aratat si ca fructele goji sunt foarte eficiente in cresterea fertilitatii si imbunatatirea functiei sexuale, mai ales la barbati. Acest fruct uimitor de mic are de asemenea efecte anti-inflamatorii, anti-bacteriene si anti-fungice naturale.

Reprezinta o solutie naturala pentru tonifierea organismului dupa perioada ciclului menstrual, pentru combaterea greturilor asociate cu primele 3 luni de sarcina si pentru ameliorarea neplacerilor legate de menopauza.

Oferind 15 de ori cantitatea de fier gasit in spanac, precum calciu, zinc, seleniu si multe alte minerale importante, nu exista nici o indoiala ca fructul goji este un centru de putere nutritional.

Citeste mai mult despre beneficiile fructelor Goji: http://www.immunehealthscience.com/goji.html

 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter