⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cum să te lași de fumat?

Cum să te lași de fumat?
     

Cum să te lași de fumat
Primul pas pe care trebuie să îl faceți dacă v-ați propus să vă lăsați de fumat este să stabiliți o zi anume în care să faceți acest lucru. Ziua aceasta nu trebuie să fie într-o perioadă în care sunteți foarte aglomerați acasă sau la serviciu iar cotele de stres sunt deosebit de ridicate. Alegeți de preferință un sfârșit de săptămână în care puteți să vă dedicați în întregime punerii în aplicare al acestui plan.

În continuare puteți trece la etapele următoare respectând câteva sfaturi și idei:

  • Înlocuiți gestul reflex al fumatului cu o altă activitate care să vă țină de preferință mâinile ocupate. În loc de țigară tineți în mână un pix sau un creion și în plus mestecați gumă, bomboane mentolate sau mancați fructe.
  • Deoarece multe persoane asociază băutul cafelei cu aprinsul unei țigări este recomandat să evitați total băuturile care conțin cofeină, chiar și sucurile.
  • Evitați momentele de oboseală când în mod normal v-ați fi aprins o țigară și dormiți ori de câte ori vă simțiți obosit.
  • Reduceți stresul și practicați diverse metode de relaxare: o plimbare, respirații adânci, meditație, yoga.
  • Căutați sprijinul și ajutorul prietenilor căci veți avea nevoie de suportul lor în momentul în care vă decideți să renuntați la fumat. Discutați cu un prieten în momentele critice prin care veți trece. Dacă se poate, găsiți-vă un partener care dorește același lucru și sprijiniți-vă reciproc;
  • Există și procedee farmaceutice și medicamentoase care vă pot ajuta cum sunt guma și plasturele cu nicotină;
  • Identificații acțiunile în care dorința de a fuma este sporită și faceți tot posibilul pentru a le evita.

 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Motive de a renunța la fumat!

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.