⭐ OFERTA ZILEI ⭐
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Remedii naturale.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Untul de shea, un produs minune pentru femei

Untul de shea, un produs minune pentru femei
     

Am putea spune despre untul de shea că este un produs 100% natural, 4 în 1 deoarece oferă în același timp o îngrijire părului, corpului, mâinilor și tenului. Principala proprietate a untului de shea este hidratarea în profunzime a epidermei. Însă beneficiile sale nu se opresc aici, putem folosi untul de shea într-o mulțime de alte domenii. Iată diferitele întrebuințări ale untului de shea.

Untul de shea pentru îngrijirea tenului

Odată cu trecerea timpului, din cauza agresiunilor externe (vânt, frig, soare, poluare, praf) pielea se deshidratează și se usucă. Acest lucru favorizează apariția ridurilor și deteriorarea tenului. Aplicarea untului de shea ne permite să luptăm împotriva acestui proces de deshidratare, conservă suplețea și elasticitatea pielii.

Untul de shea pentru îngrijirea părului

Și părul este afectat de agresiunile externe pe care le-am enumerat puțin mai sus. Degradarea nu este atât de vizibilă cu ochiul liber însă se produce lent. Când această degradare devine în cele din urma vizibilă, pagubele sunt deja făcute și sunt ireversibile. Părul devine uscat, casant și greu de coafat. Masca cu unt de shea reprezintă o modalitate excelentă de a hrăni părul și de a-l hidrata. Datorită untului de shea părul își va recăpăta vigoarea și strălucirea.

Untul de shea după epilare

În urma epilării pielea poate deveni roșie, iritată, își pot face apariția fire instetice sub piele. La final, rezultatul obținut este o deshidratare a epidermei. Pielea trebuie rehidratată altfel va deveni uscată. Untul de shea este produsul ideal după epilare și numai.

Untul de shea pentru protecția buzelor

Iarna, buzele noastre sunt supuse la încercări grele. Astfel, iarna, buzele noastre crapă și uneori pot fi extrem de dureroase. Dimineața, înainte de a ieși din casă, aplică unt de shea pe buze. Acesta va forma un film protector pe buze și vei fi protejată de-a lungul întregii zile.

Untul de shea împotriva vergeturilor

Vergeturile reprezintă o problemă feminină inestetică. Acestea apar în special în perioada sarcinii. Datorită acțiunii sale, untul de shea luptă împotriva vergeturilor, acțiunea fiind una mai degrabă preventivă decât curativă. Drept urmare, trebuie să folosești unt de shea înca de la începutul sarcinii.

Unt de shea pentru masaj

Untul de shea se poate folosi pentru masaj pentru relaxarea mușchilor. Aplică untul de shea pe brațe și pe coapse în special. Efectul este imediat, mai ales în cazul unei febre musculare.

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Zece beneficii ale uleiului de vitamina E

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.