✨ Reducere de -12% la toate produsele de pe site-ul nostru ✨
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Suplimentul minune pentru antreprenori și sportivi de performanță

Suplimentul minune pentru antreprenori și sportivi de performanță
     

Peformanța sportivă este foarte importantă pentru cei care zi de zi își antrenează corpul, iar pasiunea lor este sportul. Un corp antrenat zilnic are nevoie de un boost de energie și de un sistem imunitar puternic. 

Antreprenorii sunt solicitați din punct de vedere psihic, iar această epuizare afectează în timp sistemul imunitar și performanța organelor. Un boost de energie este necesar celor care lucrează din greu.

De aceea, astăzi îți vom descoperi secretele benefice ale ciupercii tibetane cordyceps.

Ce este Cordyceps?

Cordyceps-ul este o ciupercă rară și foarte prețuită. Este folosită în medicina tradițională chineză de mii de ani pentru a trata oboseala, răcelile și problemele de rinichi. Aceasta crește la o altitudine de peste 3500 de metri, în Tibet, doar în locuri izolate. 

Ciuperca tibetană este bogată în nutrienți benefici organismului, conține proteine, aminoacizi, magneziu, acid cordicepic, glutamic, manitol și calciu. Conținutul ei bogat o transformă într-un supliment alimentar ce susține sănătatea și vitalitatea organismului.

Cordyceps are proprietăți anti-aging, previne oxidarea celulelor și este un tonic natural cu proprietăți nebănuite. În cele ce urmează îți vom enumera cele mai de top beneficii ale acestei ciuperci.

Crește performanța fizică

Se spune că cordyceps-ul ajută la îmbunătățirea producției de adenozintrifosfat, o moleculă esențială în alimentarea cu energie a mușchilor. Aceasta îmbunătățește oxigenarea corpului în timpul efortului fizic.

Oamenii de știință au constatat că sportivii care au folosit suplimente cu cordyceps au avut o rezistență mult mai crescută la efort în comparație cu cei care nu au consumat acest tip de tonic.

Antreprenorii nu se vor simți obosiți după o zi intensă de muncă, iar nivelul lor de energie va fi optim întreaga zi.

Proprietăți anti-aging

Chinezii din vechi timpuri au folosit extracte din cordyceps pentru a reduce oboseală și pentru îmbunătățirea condiției fizice. Cercetătorii cred că aceasta este un antioxidant puternic cu un potențial anti-aging nebănuit. Prin urmare, are o acțiune antitumorală și previne apariția cancerului. 

Protejează inima

Această ciupercă tibetană este folosită în medicina tradițională pentru tratarea aritmiei. Cordyceps-ul întreține sistemul cardiovascular și reduce nivelul trigliceridelor și a colesterolului rău. Aceasta stimulează sinteza de oxid nitric ce ajută la relaxarea vaselor de sânge și tonifierea mușchiului cardiac.

Tratează inflamațiile

Ciuperca cordyceps tratează cu succes inflamațiile din corp și protejează celulele de stresul oxidativ. Ajută în recuperarea rapidă după instalarea febrei musculare și sprijină performanța.

Reglează nivelul glicemiei

Cordyceps conține un tip de zahăr ce ajută în tratarea diabetului. Această ciupercă menține glicemia la nivel normal și mimează acțiunea insulinei. Este un supliment excelent ce previne diabetul, dar este eficient și în tratarea lui.

Protejează ficatul și rinichii

Această sursă naturală de nutrienți și vitamine protejează ficatul, îl detoxifică și îl fortifiază. Este un supliment util dacă ai consumat pe o perioadă îndelungată medicamente ce au efect nociv asupra ficatului. Un alt beneficiu al cordyceps este că stimulează funcționarea rinichilor și previne bolile care atacă în mod frecvent aceste organe.

Ciuperca Tibetană Forte este suplimentul ideal pentru sportivii de performanță și pentru antreprenori, deoarece îi ajută să fie mereu în formă și să facă față oricărei provocări.

Acest supliment face parte din categoria antitumorale din cadrul magazinului VitaMix. Comandă-l acum din webshop-ul nostru! 

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.