☺ HAPPY HOURS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Slabire, dieta, frumusete.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Sucul fructului de Noni, un remediu eficient

Sucul fructului de Noni, un remediu eficient
     

Sucul de Noni este consumat de sute de ani de tahitieni care îl consideră o băutură curativă, ideală pentru combatarea unui număr mare de afecțiuni. În cultura tradițională polineziană, arborele și fructul Noni sunt folosite drept tratamente medicale. Fructul și sucul de Noni este apreciat și în cadrul medicinei tradiționale indiene, Ayurveda. Supranumit « aspirina strămoșilor », Noni rămâne planta medicinală preferată pentru tratarea diferitelor dureri dar și pentru o serie de infecții mai grave. Cercetătorii americani au demonstrat faptul că sucul de Noni conține o mulțime de antioxidanți care incetinesc procesul de îmbătrânire al pielii. Studiile în vitro arată că acest fruct tahitian actionează asupra sistemului imunitar făcându-ne organismul mai rezistent în fața bacteriilor, virusurilor și ciupercilor.

Sucului de Noni i se atribuie o serie de proprietăți curative în cazul unui număr impresionant de afecțiuni și boli. Astfel, sucul de Noni este eficient în tratarea durerilor legate de bolile cardiovasculare, cancer sau artrită precum și durerilor menstruale, durerilor de cap și de gât. Sucul de Noni și-a dovedit eficiența și în reducerea tensiunii arteriale, este de un real ajutor și în tratamentul persoanelor ce suferă de diabet.

În plus, sucul de Noni acționează ca și un anti-inflamator și anti-histaminic și are proprietăți antibacteriene care ne protejează sistemul digestiv și sistemul cardiovascular. De altfel, fructul Noni este folosit pe cale externă pentru tratarea rănilor și inflamațiilor. Pe cale internă, sucul de Noni tratează infecțiile bacteriene, virale, parazitare sau fungice.

Antioxidant superior, sucul de Noni ne ajută corpul să se debaraseze de radicalii liberi, contribuie la îmbunătățirea digestiei și a tranzitului intestinal, permițând și absorbția mai multor elemente nutritive la nivel celular. Sucul de Noni diminuează intensitatea crizelor alergice în general și de astm în special. Sucul de Noni contribuie la scăderea nivelului de zahăr din sânge. Drept urmare, este ideal pentru persoanele care suferă de diabet de tip 2.

Sucul de Noni tratează tulburările de circulație și permite diminuarea hipertensiunii. Tonifiant muscular, sucul de Noni le permite sportivilor să reziste mai bine în cadrul unei sedințe de antrenament și să se recupereze mai ușor după un efort.

Se recomandă consumul sucului de Noni pe stomacul gol, cu o jumătate de oră înainte de luarea micului-dejun, a cinei sau înainte de a merge la culcare. Pentru a stimula absorbția și funcțiile digestive se recomandă ca sucul de Noni să fie ținut în gură puțin înainte de a fi înghițit.

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.