DAILY DEALS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Remedii naturale.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Studiu despre consumul de nuci Și diabet

Studiu despre consumul de nuci Și diabet
     
Un studiu recent american conclude faptul că un consum regulat de nuci ar putea reduce riscul diabetului de tip 2 la femei. 
Studiile anterioare sugerau deja legătura între consumul de nuci și diabet. Deși rezulatetele sunt corelaționale, nucile sunt bogate în acizi grași omega 3 și omega 6, fapt ce ar putea fi un factor extrem de important în prevenirea diabetului de tip 2.
Cercetătorii au folosit datele despre alimentația și sănătatea a 138 000 de femei participante la un studiu de lungă durată asupra sănătații. Au început să colecteze informații despre consumul de nuci în 1999 și au continuat observarea participantelor timp de 10 ani. Au găsit 5.930 de cazuri de diabet de tip 2.
Potrivit studiului femeile care au consumat nucă au avut tendința de a fi mai slabe, de a mânca mai mult pește și de a face mai multe exerciții decât cei care nu consumau. Pe lângă aceste rezultate cercetătorii au descoperit faptul că femeile care au consumat în jur de 230 grame sau mai mult de nuci pe lună și-au redus riscul de diabet de tip 2 cu 24%.
  
 

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.