Ai livrare gratuita!
* la toate comenzile de peste 79 lei
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Studiu despre consumul de nuci si diabet

Studiu despre consumul de nuci si diabet
     
Un studiu recent american conclude faptul ca un consum regulat de nuci ar putea reduce riscul diabetului de tip 2 la femei. 
Studiile anterioare sugerau deja legatura intre consumul de nuci si diabet. Desi rezulatetele sunt corelationale, nucile sunt bogate in acisi grasi omega3 si omega6, fapt ce ar putea fi un factor extrem de important in prevenirea diabetului de tip 2.
Cercetatorii au folosit datele despre alimentatia si sanatatea a 138000 de femei participante la un studiu de lunga durata asupra sanatatii. Au inceput sa colecteze informatii despre consumul de nuci in 1999 si au continuat observarea participantelor timp de 10 ani. Au gasit 5930 de cazuri de diabet de tip 2.
Potrivit studiului femeile care au consumat nuca au avut tendinta de a fi mai slabe, de a manca mai mult peste si de a face mai multe exercitii decat cei care nu consumau. Pe langa aceste rezultate cercetatorii au descoperit faptul ca femeile care au consumat in jur de 230 grame sau mai mult de nuci pe luna si-au redus riscul de diabet de tip 2 cu 24 procente.
 
 
 

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Zmeura - inamicul obezitatii

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.