0 zile 00 ore 00 min 00 sec

Sa vorbim despre sarea amara

Sa vorbim despre sarea amara
     

Sarea amara este cunoscuta si sub numele de sare Epsom care vine dupa numele localitatii engleze unde a fost descoperita. Contine sulfat de magneziu si minerale, datorita carora are proprietatea de a relaxa musculatura, de a elimina toxinele din organism, de a  reduce oboseala si extenuarea, contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, a sistemului muscular si mentine metabolismul energetic normal. 

Participa la sinteza normala a proteinelor, contribuie la mentinerea sanatatii psihice, a sistemului osos si dintilor, la echilibrul electrolitic si la procesul de diviziune celulara. Este excelent pentru cei care sufera de constipatie.

Baile cu sare amara va ajuta sa va destresati si sa va relaxati, amelioreaza durerile si atenueaza crampele musculare: adaugati 2 cesti de sare amara in apa calda de baie, se recomanda sa stati in jur de 20 - 30 de minute in cada.

Un alt beneficiu al bailor cu sare amara este ca catifeleaza pielea si elimina crapaturile din talpa picioarelor. O modalitate eficienta de ingrijire a pielii este amestecul de sare amara cu apa calduta sau cu diverse fructe si legume: pentru tenul normal sau gras puteti prepara o masca cosmetica cu sare amara si morcov ras pentru ingrijirea corespunzatoare a acestuia. Compozitia obtinuta se aplica seara inainte de culcare si se lasa sa actioneze un sfert de ora. Pentru curatarea tenului, amestecati o jumatate de lingurita de sare amara cu gelul dumneavoastra obisnuit de curatare a tenului. Masati-va fata cateva minute si clatiti cu apa rece. Daca parul dumneavoastra nu are volum, combinati parti egale de sare amara si balsam pentru volum. Puneti compozitia obtinuta pe parul umed, lasati-o sa actioneze cateva minute si clatiti cu apa calduta.

Citeste cum sa faci o baie detoxifianta, dar in acelasi timp relaxanta: http://www.wikihow.com/Take-a-Detox-Bath

comments powered by Disqus

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Beneficiile uleiului din samburi de struguri
Comanda
L-V intre 9-17
0365-430.166
Transport GRATUIT
la comenzi peste 150 Lei

Produsul lunii