Zilele springmarkt
toate produsele cu -14% reducere
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Reduce constipația cu bicarbonat de sodiu!

Reduce constipația cu bicarbonat de sodiu!
     

Constipația este o senzație dureroasă și inconfortabilă. Dacă devine o condiție cronică, poate duce la probleme adiționale grave.

Constipația poate fi redusă cu diferite tratamente farmaceutice. Dar ce vă faceți în cazul în care aveți nevoie de o rezolvare rapidă și ieftină? Citiți mai departe pentru a afla mai multe!

Care sunt simptomele constipației?

Simptomele constipației:

  • durere în partea de jos al abdomenului;
  • senzația de plin;
  • balonare.

Rareori se poate ajunge la complicații, precum hemoroizi, fisuri anale sau constipație cronică.

Constipația apare când intestinele nu funcționează corect, când dieta nu conține destule fibre, nu beți destulă apă respectiv lipsa activităților fizice. 

Cum se tratează constipația?

  • Deseori, constipația se poate trata prin schimbarea unor lucruri mărunte și totuși importante în viața voastră. De exemplu, consumă mai multe fibre, bea mai multe lichide și nu uita de exercițiile fizice! 
  • Laxativele pot fi de asemnea o soluție, însă încercați să nu abuzați de acestea, deoarece poate înrăutăți constipația.
  • Cu toate acestea, există și soluții naturale, care v-ar putea ușura situația. De exemplu bicarbonatul de sodiu.

Bicarbonatul de sodiu

Cel mai ieftin remediu natural pentru cancer, bolile infecțioase și nu numai! Bicarbonatul de sodiu este, într-un mod neașteptat, un remediu natural și excelent pentru o multitudine de afecțiuni!

Bicarbonatul este folosit ca și un antiacid de decenii. Consumându-l vă ajută în neutralizarea acidului din stomac. De aceea este ideal pentru indigestie și acid.

De asemenea este folosit pentru reducerea constipației.

Consumul de bicarbonat de sodiu ajută la ușurarea constipației, deoarece atrage apă în tractul intestinal, promovând astfel contracții musculare. Combinându-se cu acidul din stomac, bicarbonatul de sodiu produce gaze. Acest fapt vă va ajuta în ușurarea constipației și a simptomelor acestuia.

Bicarbonatul neutralizează acidul din stomac, încurajează ușurarea de aer.

Iată „reșeta” secretă:

1. Aveți nevoie de 1 linguriță de bicarbonat de sodiu.

2. Adaugați într-un sfert de pahar de apă. (de preferat calduță sau minerală)

3. În cazul în care aveți dureri abdominale, adăugați 2-3 picături de lămâie.

4. Bea amestecul cât mai repede.

!Cu cât mai repede beți amestecul cu atât vă funcționa mai rapid!

O altă variantă, susținută de spitalul El Camino: îmbăiați-vă în apă îmbogățită cu bicarbonat de sodiu. Acest lucru vă va ajuta în ușurarea durerii asociate cu constipația. De asemenea vă relaxează mușchii anali, ajutându-vă în acest sens.

  • Pentru a prepara o baie cu bicarbonat de sodie, umpleți cada cu apă caldă și adăugați 60 grame de bicarbonat de sodiu.

Este recomandat să nu amestecați bicarbonatul de sodiu cu alte medicamente sau suplimente alimentare, pentru a evita efecte secundare.

Majoritatea cazurilor de constipație ar trebui să se amelioreze în 3-5 zile, depinzând de tratamentul urmat. 

În cazul în care constipația persistă sau reapare după o săptămână, vă recomandăm să apelați la măsuri de ameliorare a simptomelor, pentru a preveni reapariția. 

Dacă experimentați constipație pentru o perioadă mai lungă de 3 săptămâni, vizitați medicul!

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.