⚡ PROMO ⚡
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Creme cosmetice.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Procesul de imbatranire

Procesul de imbatranire
     

Nimic si nimeni nu poate opri procesul de imbatranire. Sunt inscrise in legile firii. Insa poate fi intarziat, in sensul ca putem lua masuri sa atingem varsta de circa 120 de ani, cat este planificata genetic sa traiasca fiinta umana. Faptul ca ne dam jos mai repede din trenul vietii (durata medie a vietii in Romania este de 72 de ani femeile si 67 de ani barbatii) este vina noastra. “Omul nu moare, ci se omoara”, spunea Seneca. Cu alte cuvinte, desi cunoastem ca anumite obiceiuri, comportamente, stari de fapt ne reduc anii de viata, le ignoram.

Rolul principal in acest proces il are mentinerea echilibrului metabolic. O importanta deosebita o are si fortificarea sistemului imunitar. Se impune, totodata, sa tratam bolile inainte de a se croniciza.


Desi sfatul de a fi echilibrati in toate s-a demonetizat prin uzura, il repetam pentru adevarul ce-l contine. In concluzie, este bine sa fim rezervati fata de tentatii si placeri excesive, sa fim chibzuiti la mancare si bautura, la eforturi fizice si intelectuale, in comportamentul de fiecare zi. Cei mai buni doctori credem ca sunt doctorul Cumpatare, doctorul Calm si doctorul Regim.


Un important factor de longevitate sunt si activitatile fizice terapeutice. Sa desfasuram deci, zilnic, activitati fizice: mers pe jos, jogging – daca este posibil – gimnastica, sport, etc.
Medicina naturista dispune de mijloace complexe pentru combaterea batranetii si intarzierea fenomenelor atrofice aferente. Iata cateva formule din gama noastra de produse:

 

 

 Remediile naturiste ajuta si in contracararea efectelor imbatranirii, si anume: impotriva imbatranirii fiziologice a pielii.

 

 

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.