⭐ OFERTA ZILEI ⭐
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Procesul de îmbătrânire

Procesul de îmbătrânire
     

Nimic și nimeni nu poate opri procesul de îmbătrânire, deoarece sunt înscrise în legile firii. Însă poate fi întârziat, în sensul că putem lua măsuri să atingem vârsta de circa 120 de ani, cât este planificat genetic să traiască o ființă umană. Faptul că ne dăm jos mai repede din trenul vieții (durata medie a vieții în România este de 72 de ani femeile și 67 de ani bărbații) este vina noastră. “Omul nu moare, ci se omoară”, spunea Seneca. Cu alte cuvinte, deși suntem conștienți că anumite obiceiuri, comportamente, stări de fapt ne reduc anii de viață.

Rolul principal în acest proces îl are menținerea echilibrului metabolic. O importanță deosebită o are și fortificarea sistemului imunitar. Se impune, să tratăm bolile înainte de a se croniciză.

În concluzie, este bine să fim rezervați față de tentații și plăceri excesive, să fim chibzuiți la mâncare și băutură, la eforturi fizice și intelectuale, în comportamentul de fiecare zi. Cei mai buni doctori credem că sunt doctorul Cumpătare, doctorul Calm și doctorul Regim.

Un important factor de longevitate este și activitatea fizică. Să desfășurăm deci, zilnic, activități fizice: mers pe jos, jogging

– dacă este posibil

– gimnastică, sport, etc.

Medicina naturistă dispune de mijloace complexe pentru combaterea bătrâneții și întârzierea fenomenelor atrofice aferente. Iată câteva formule din gama noastră de produse: 

Remediile naturiste ajută și în contracararea efectelor îmbătrânirii, și anume: împotriva îmbătrânirii fiziologice a pielii.

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.