DAILY DEALS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Slabire, dieta, frumusete.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Pregătește un amestec de baie Antirăceală!

Pregătește un amestec de baie Antirăceală!
     

Nas înfundat? Răceală? Alergii? Sau ești numai obosit după a zi grea?

Încearcă o baie caldă cu aburi care te revigoreaza și te scapă de răceală!

Aburii sunt excelenți pentru tratarea răcelilor deoarece ei ajung profund în căile respiratorii și ajută la eliminarea mucusului. Băile sunt terapii 100% naturale și omul le folosea încă din Antichitate pentru scopuri medicale, dar și pentru relaxare. În plus este și o metodă excelentă de detoxifiere! Transpirația este detoxifierea naturală a organismului. Acest remediu antic nu numai că elimină toxinele din piele dar relaxează și musculatura, ajutând pielea să absoarbă mineralele și nutrienții.

Iată un amestec Antirăceală pentru baia ta! 

Prima dată pregătește-ți corpul! Este recomandat consumarea unui pahar de apă (la temperatura camerei) înaintea băii. Procesul când mineralele elimină toxinele din trupul tău poate avea efecte deshidratante asupra organismului.

Adaugă următoarele ingrediente! 

Prima dată amestecă într-un bol următoarele uleiuri: 100 ml de ulei de bază (masline) sau lapte nedegresat, 10 picături de ulei esențial de Tea Tree (are efecte antiseptice), 10 picături de ulei esențial de mentă (deschide căile aeriene) și 10 picături de ulei esențial de eucalipt (desfundă nasul).

Apoi adaugă peste amestecul tău de uleiuri o ceașcă de bicarbonat de sodiu și o ceașcă de sare amară. Amestecă bine. Pentru un plus poți adăuga și câteva picături de colorant alimentar (albastru, roz sau de oricare culoare). Astfel amestecul tău antiraceală va arată mult mai distractiv. 

Folosește acest amestec în baia ta cu aburi. Cu câteva lumânări aprinse poți crea o atmosferă excelentă! Durata unei băi este de minim 40 de minute.  

 

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.