Luna AdNatura
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Plante pentru suflet

Plante pentru suflet
     

Plantele acționează la multe niveluri. Ele pot să atenueze tensiunile fizice, pot să afecteze în mod direct emoțiile noastre  și pot aduce în viața noastră o energie spirituală. În tradiția ayurvedică, despre multe plante medicinale se crede că îmbunătățesc capacitatea noastră de a iubi.

Ceaiurile relaxante din plante sunt ideale pentru a fi băute zilnic, iar remediile florale ale lui Bach și uleiurile esențiale pot fi folosite când se dorește o acțiune mai directă asupra emoțiilor noastre.

Sunătoarea este cel mai bun antiseptic al naturii. Cercetările sugerează că unul dintre ingredientele active ale acestei plante – hiperflorina – acționează aproximativ în același mod ca fluoxetina, o componentă a antidepresivelor farmaceutice convenționale. Ea conține totodată substanțe sub numele de hipericine, care afectează sistemul imunitar și care au fost folosite în tratamente împotriva SIDA.

 Depresia

Începând cu posomoreală de luni dimineața și până la condiția clinică pentru vindecarea căreia este nevoie de ani întregi de tratament, depresia nu trebuie niciodată subestimată. Simptomele asociate includ cefaleea, extenuarea, constipația, creșterea în greutate, menstruații neregulate, infecții recurente și letargie. În cazurile severe de depresie, sfatul unui specialist este obligatoriu.

Pentru înlăturarea acestor simptome fizice vă recomandăm să vă stimulați sistemul digestiv și să vă fortificați sistemul nervos. Pentru asta, vin în ajutorul dumneavoastră suplimentele Adams:

Multe alimente și plante aromatice culinare sunt, antidepresive – mâncați din belșug fulgi de ovăz și folosiți busuioc la gătit. Remediile florale ale lui Bach, ca de exemplu gențiana, Ulex europaeus sau muștarul, vă pot fi de folos.

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.