☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Plante pentru sănătatea articulațiilor

Plante pentru sănătatea articulațiilor
     

Așa cum mușchii au nevoie de refacere și regenerare după efort, la fel și articulațiile au nevoie de recuperare și de întreținere! 

Studiile arată că toate sporturile, mai ales cele cu mișcări repetitive, pot provoca daune și leziuni la nivelul articulațiilor! În urma sportului, articulațiile noastre sunt sub o presiune puternică care poate provoca leziuni și slăbirea tesutului. 

Iată câteva plante care pot contribui la sănătatea articulațiilor:

TURMERICUL conține o combinație de proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, iar în cazul folosirii regulate ale acestuia de către persoanele cu afecțiuni articulare, se va putea observa o îmbunătățire a stării de sănătate. În plus turmericul ajută și în reducerea edemelor!

VITAMINA C este cea mai eficientă vitamină în sinteza colagenului. Lipsa sau nivelul redus de vitamina C este strâns legat de sinteza deficitară a colagenului. Colagenul protejează interiorul țesutului cartilaginos, crescând mobilitatea și flexibilitatea. Prin consumarea alimentelor bogate în vitamina C putem contribui la îmbunătățirea absorbției substanțelor minerale, astfel ducând la creșterea densității țesutului osos și la menținerea sănătății articulațiilor.

FRASINUL este un arbore indigen specific zonelor împădurite cu multe beneficii pentru articulații. Extractul de frasin are proprietăți de drenor articular astfel ajutând la eliminarea acidului uric și a ureei din organism. 

SALCIA este folosită încă din antichitate pentru tratarea diverselor afecțiuni ale articulațiilor. Egiptenii și asirienii foloseau scoarța acestui arbore pentru a combate durerea și inflamația dar și pentru tratarea reumatismului, durerilor articulare și musculare.

 

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.