Luna AdNatura
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Păpădia! Ingredientul anticancer, care crește în curtea ta!

Păpădia! Ingredientul anticancer, care crește în curtea ta!
     

Păpădia nu este numai faimosul joc al copiilor în timpul verii, dar în medicina tradițională chinezeasccă era folosită pentru a trata numeroase boli, mai ales cancerul. Erau folosite cu succes încă de acum 3.000 de ani. 

Departamentul de Chimie și Biochimie al Universitatii Windsor din Canada a efectuat un studiu, cercetat de  Dr. Pandey și publicat în „Natural News”, unde s-a constatat că păpădia distruge celulele infestate cu cancer fără a afecta celalalte celule ale corpului. Un alt studiu efectuat de departamentul de Chimie și Biochimie al Universității Ontario din Canada s-a constatat că rădăcina de păpădie poate induce apoptoza în celulele melanomului (moartea programată). Astfel păpădia poate elimina celulele maligne și deterioate ale organismului cu succes.

Păpădia are proprietăți extrem de hrănitoare pentru întregul organism, fiind un superaliment extraordinar. Este o sursă bogată de vitamina A, B, C, D și minerale cum ar fi fierul, magneziul, cuprul, potasiul și zincul. Este un antioxidant ideal, deoarece conține 535% din doza zilnică recomandată de vitamina C și 110% din doza zilnică recomandată de vitamina A. Rădăcina are un conținut bogat de taraxacina, care este un ingredient extrem de valoros pentru digestie. Taraxacina este un remediu natural pentru gastrite (mai ales gastritele hipoacide), pentru dispepsii, pentru afecțiuni hepatice sau pentru calculi biliari.

Păpădia drenează surplusul de apă din organism, este un detoxifiant și are acțiuni depurative excelente. Poate stimula metabolimsul și peristaltică intestinelor, luptând cu constipația și ajutând pierderea kilogramelor în plus.

Citește mai mult despre efectul anticancer al păpădiei aici: https://thetruthaboutcancer.com/cancer-fighting-medicine-in-your-yard/ 

 

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.