☺ HAPPY HOURS
Ai 14% reducere pentru toate produsele din categoria Tincturi.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Nou tratament facial de anti-îmbătrânire cu melci

Nou tratament facial de anti-îmbătrânire cu melci
     

Femeile japoneze în căutarea unei înfățișări mai tinere se orientează către un nou și interesant tratament facial cu melci. Acest tratament de anti-îmbătrânire, creat într-un salon medical din Tokyo, Japonia presupune curățarea tenului prin așezarea unor melci vii pe pielea clientului și timp de aproximativ o oră melcii sunt lăsați liberi să se miște pe față. 

Salonul afirmă că mucusul produs de melci conține proteine, antioxidanți și acid hialuronic care hidratează tenul, reduc inflamațiile, îndepărtează celulele moarte și curăță porii. Cei 5 melci folosiți de salon sunt hrăniți cu o dietă organică de morcovi, sfeclă și spanac. 

“Substanța vâscoasă produsă de melci poate ajuta regenerarea celulelor pielii, deci ne așteptăm ca acest tratament facial să vindece pielea deterioată” spune managerul salonului din Tokyo. “Suntem interesați de faptul că substanța vâscoasă produsă de melci are o funcție care vindecă pielea deteriorate de razele ultraviolete”

Tratamentul este acesibil doar în Japonia, iar salonul oferă spre vânzare și crème cu conținut de mucozitate de melc.

 

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.