☺ HAPPY HOURS
Ai 14% reducere pentru toate produsele din categoria Tincturi.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Modificări mici în dieta ta, îți aduc o piele sănătoasă.

Modificări mici în dieta ta, îți aduc o piele sănătoasă.
     

Pielea ta este prima linie de apărare al corpului tău, însă este supusă atacului din momentul în care te trezești dimineața. Poluarea aerului, (praful, poluarea mașinilor, aerul condiționat), expunerea la soare, și alte toxine eliberate de exemplu din fumul de țigară, toate aceste lucruri au un impact negativ asupra pielii tale. De exemplu, compozițiile chimice din soluțiile de curățat din casă îți pun pielea la risc.

Pentru mediul înconjurător nu prea ai ce să faci, aceste lucruri sunt imposibil de oprit în ziua de astăzi, însă poți adăuga câteva alimente în nutriția ta, care să protejeze pielea de aceste pericole.

Morcovul

Vitamina A și antioxidanții din morcovi protejează pielea de deshidratare, previn apariția ridurilor, a acneei și redau tonusul pielii. Morcovii pot fi folosiți și ca tratament extern pentru piele. Prepară o mască din morcov copt zdrobit amestecat cu puțină miere, o linguriță de ulei de măsline și câteva picături de zeamă de lămâie. Lasă să acționeze câteva minute, apoi clătește-te.

Extractul din sâmburi de struguri

Utilizat pentru efectul sau puternic antioxidant (mai activ decât vit.C si E), extractul de sâmburi de struguri conține un complex de substanțe (bioflavonoide) exprimate în picnogenoli. Asigură nutriția țesuturilor prin îmbunătățirea circulației și oxigenarea acestora. Este eficient ca adjuvant în prevenirea și tratarea varicelor datorită efectelor de stabilizare și întărire a pereților venoși, reducerea vâscozității sângelui și fragilității capilarelor. Reduce eficient radicalii liberi, prevenind degradarea celulară și apariția semnelor bătrâneții. Prin reducerea fragilității capilare și prin conținutul de substanțe nutritive, produsul este util în afecțiunile oculare.

Efecte: 

  • ameliorează circulația venoasă și capilară, prevenind apariția varicelor.
  • întărește pereții venoși și previne apariția trombilor.
  • reduce radicalii liberi fiind cel mai puternic antioxidant.
  • îmbunătățește oxigenarea și nutriția țesuturilor.

 

Există oare o perioadă, când pielea noastră nu are nevoie de protecție? Probabil nu, dar merită să faci aceste mici schimbări îîn dieta ta, pentru a menține pielea ta frumoasă și sănătoasă.

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.