OFERTA ZILEI ⏰ Reducere de -8% la fiecare 2-lea produs
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Liniste interioara pentru un somn bun

Liniste interioara pentru un somn bun
     

Tensiunea nervoasa reprezinta cauza multor boli. Omul care traieste in tensiune moare incet, dar sigur. Viata tensionata din lumea de azi si incapacitatea omului de a se autocontrola duc la faptul ca fiinta umana se afla intr-o permatenta tensiune. Tensiunea nervoasa reprezinta o lipsa in cultura omului contemporan. De aceea relaxarea constituie principala conditie a vindecarii sale.


Conform filosofiei orientale, pentru dobandirea starii de liniste interioara trebuie atins echilibrul Yin-Yang, starea de armonie cu cosmosul si natura. Calmul si odihna reprezinta conditiile necesare pentru refacerea sanatatii. Aceasta prima bariera este cea mai importanta, iar pentru depasirea ei este nevoie de antrenament.
In viata de fiecare zi omul trece adesea prin stari de tensiune nervoasa. Somnul este o relaxare naturala. Muschii relaxati permit sangelui sa neutralizeze toxinele.

 

 


Doarme bine cel care este in stare sa se relaxeze. Somnul are un rol deosebit de important in viata omului. In timpul somnului au loc reparatiile curente ale structurilor noastre bioenergetice: o neutralizare intensa si eliminarea de substante toxice, precum si normalizarea unor procese importante, precum metabolismul si schimbul energetic. De asemenea, in timpul unui somn complet are loc o incarcare a organismului cu energie fiziologica normala, lucru pentru care sta marturie faptul ca, in cazul trezirii spontane, se observa un exces de energie Yin in organism (Yang este starea de veghe, Yin, cea de somn).


Somnul reface capacitatea de munca, iar aromaterapia are un efect deosebit de bun asupra somnului (este benefic sa se inhaleze plante de camera, precum muscata, rezeda).

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.