⭐ OFERTA ZILEI ⭐
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Produse sanatate sexuala.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Liniște interioară pentru un somn bun

Liniște interioară pentru un somn bun
     

Tensiunea nervoasă reprezintă cauza multor boli. Omul care trăiește în tensiune moare încet, dar sigur. Viața tensionată din lumea de azi și incapacitatea omului de a se autocontrola duc la o permatenta tensiune a organismului. Tensiunea nervoasă reprezintă o lipsă în cultura omului contemporan. De aceea relaxarea constituie principala condiție a vindecării sale.

Conform filosofiei orientale, pentru dobândirea stării de liniște interioară trebuie atins echilibrul Yin-Yang, starea de armonie cu cosmosul și natura. Calmul și odihna reprezintă condițiile necesare pentru refacerea sănătății. Această primă barieră este cea mai importantă, iar pentru depășirea ei este nevoie de antrenament.

În viața de fiecare zi omul trece adesea prin stări de tensiune nervoasă. Somnul este o relaxare naturală. Mușchii relaxați permit sângelui să neutralizeze toxinele.

Doarme bine cel care este în stare să se relaxeze. Somnul are un rol deosebit de important în viața omului. În timpul somnului au loc reparațiile curente ale structurilor noastre bioenergetice: o neutralizare intensă și eliminarea de substanțe toxice, precum și normalizarea unor procese importante, precum metabolismul și schimbul energetic. De asemenea, în timpul unui somn complet are loc o încărcare a organismului cu energie fiziologică normală, lucru pentru care stă mărturie faptul că, în cazul trezirii spontane, se observă un exces de energie Yin în organism (Yang este starea de veghe, Yin, cea de somn).

Somnul reface capacitatea de muncă, iar aromaterapia are un efect deosebit de bun asupra somnului (este benefic să se inhaleze plante de cameră, precum mușcata, rezeda).

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.