Ai livrare gratuita!
* la toate comenzile de peste 79 lei
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Uleiurile esentiale in reducerea anxietatii

Uleiurile esentiale in reducerea anxietatii
     

Stresul, incredibil de comun, este intalnit de majoritatea persoanelor, este cunoscut pentru dezvoltarea unui numar mare de afectiuni si probleme de sanatate. Din fericire exista un numar mare de remedii naturale impotriva stresului, inclusiv cateva uleiuri esentiale.

Uleiurile esentiale si-au demonstrat eficienta intotdeauna. Considerand ca mirosurile sunt gestionate direct de creier, acesea pot avea efecte asupra emotiilor.

Cele mai de baza emotii si hormonii nostri vin deseori ca si un raspuns direct de la mirosurile pe care le simtim. Acestea ne pot influenta memoria si sentimentele.

Bergamot

Uleiul de bergamot este un antidepresant si reduce cu usurinta anxeitatea, fiind foarte stimulator. Bergamotul poate induce sentimente de fericire si energie, imbunatatind circulatia sangelui. Conform unui studiu din 2011 acets ulei este un remediu natural pentru reducerea nivelului de anxietate.

Uleiul esential de bergamot, cauzeaza reduceri semnificative la nivelul de stres, si nivelul de tensiune. Subiectii care sufera de anxietate si au testat uleiul esential de bergamot, au ramas placut surprinsi, simtinud-se mai calmi si mai relaxati.

Uleiul esential de bergamot. 

Uleiul esential de bergamot se poate folosi in aromaterapie, sau dizolvat in ulei de cocos, aplicat in zona picioarelor.

Lavanda

Uleiul esential de lavanda imbunatateste instant starea, fiind cunoscuta pentru proprietatile de calmare. Acesta ajuta in reducerea anxietatii si chiar si a depresiei. Studiile au demonstrat, ca acest ulei esential nu are efecte adverse, in tratarea anxietatii, un lucru fenomenal, considerand ca majoritatea medicamentelor sintetice au diferite efete adverse, in special cele pentru anxietate.

Uleiul esential de lavanda, folosit pentru aromaterapie, s-a demonstrat a fi benefic in reducerea anxietatii si reducerea depresiei postnatale.

Lavanda si-a demonstart in diferite studii rezultatele pozitive in imbunatatirea starii generale de bine, ajuta in tratarea insomniei.

Pentru a reduce stresul si pentru a imbunatatii somnul, se recomand autilizarea unui difuzor de uleiuri, care se poate utiliza atat in timpul noptii cat si in timpul zilei.

Ylang Ylang

Acest ulei esential are beneficii extraordinare asupra reducerii anxietatii, a depresiei si a emotiilor negative asociate cu acestea. Inhalarea uleiului ylang ylang, are efecte imediate, pozitive asupra starii generale de bine, functionand ca si un remediu natural. Ajuta la eliminarea emotiilor negative, precum furia, increderea in sine scazuta si gelosia!

Uleiul esential de ylang ylang reduce stresul acumulat si promoveaza relaxarea.

Asadar pentru reducerea anxietatii si a sentimentelor negative asociate cu acesta, inclusiv stresul si depresia, se pot ameliora sau reduce complet, prin difuzarea a celor trei uleiuri esentiale mentionate mai sus, fiind eficiente chiar si pe cont propriu!

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.