Luna AdNatura
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Uleiurile esențiale în reducerea anxietății

Uleiurile esențiale în reducerea anxietății
     

Stresul, incredibil de comun, este întâlnit de majoritatea persoanelor, este cunoscut pentru dezvoltarea unui număr mare de afecțiuni și probleme de sănătate. Din fericire există un număr mare de remedii naturale împotriva stresului, inclusiv câteva uleiuri esențiale.

Uleiurile esențiale și-au demonstrat eficiența întotdeauna. Considerând că mirosurile sunt gestionate direct de creier, acestea pot avea efecte asupra emoțiilor.

Cele mai de bază emoții și hormonii noștri vin deseori ca și un răspuns direct de la mirosurile pe care le simțim. Acestea ne pot influența memoria și sentimentele.

Bergamot

Uleiul de bergamot este un antidepresant și reduce cu ușurință anxeitatea, fiind foarte stimulator. Bergamotul poate induce sentimente de fericire și energie, îmbunătățind circulația sângelui. Conform unui studiu din 2011 acest ulei este un remediu natural pentru reducerea nivelului de anxietate.

Uleiul esențial de bergamot, cauzează reduceri semnificative la nivelul de stres, și nivelul de tensiune. Subiecții care suferă de anxietate și au testat uleiul esențial de bergamot, au rămas plăcut surprinși, simținud-se mai calmi și mai relaxați.

Uleiul esențial de bergamot. 

Uleiul esențial de bergamot se poate folosi în aromaterapie, sau dizolvat în ulei de cocos, aplicat în zona picioarelor.

Lavanda

Uleiul esențial de lavanda îmbunătățește instant starea, fiind cunoscută pentru proprietățile de calmare. Acesta ajută în reducerea anxietății și chiar și a depresiei. Studiile au demonstrat, că acest ulei esențial nu are efecte adverse, în tratarea anxietății, un lucru fenomenal, considerând că majoritatea medicamentelor sintetice au diferite efete adverse, în special cele pentru anxietate.

Uleiul esențial de lavandă, folosit pentru aromaterapie, s-a demonstrat a fi benefic în reducerea anxietății și reducerea depresiei postnatale.

Lavanda și-a demonstart în diferite studii rezultatele pozitive în îmbunătățirea stării generale de bine, ajută în tratarea insomniei.

Pentru a reduce stresul și pentru a îmbunătății somnul, se recomandă autilizarea unui difuzor de uleiuri, care se poate utiliza atât în timpul nopții cât și în timpul zilei.

Ylang Ylang

Acest ulei esențial are beneficii extraordinare asupra reducerii anxietății, a depresiei și a emoțiilor negative asociate cu acestea. Inhalarea uleiului ylang ylang, are efecte imediate, pozitive asupra stării generale de bine, funcționând ca și un remediu natural. Ajută la eliminarea emoțiilor negative, precum furia, încrederea în sine scăzută și gelozia!

Uleiul esențial de ylang ylang reduce stresul acumulat și promovează relaxarea.

Așadar pentru reducerea anxietății și a sentimentelor negative asociate cu acesta, inclusiv stresul și depresia, se pot ameliora sau reduce complet, prin difuzarea celor trei uleiuri esențiale menționate mai sus, fiind eficiente chiar și pe cont propriu!

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.