⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Bomboane.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Detoxifică-ți organismul

Detoxifică-ți organismul
     

Dacă mâncați des la restaurant, cumpărați alimente non-organice, sau dacă folosiți vitamine care nu sunt făcute din ingrediente de calitate, vă otrăviți trupul cu organisme modificate genetic. Puteți scăpa de aceste organisme dacă faceți regulat o cură de detoxificare.

Uite câteva produse care ajută în detoxifierea organismului.

Psyllium Husk

Cunoscut pentru efectele sale de curățare, psyllium husk ajută la curățarea colonului și la restabilirea funcției digestive. La persoanele cu sindrom de colon iritabil, constipație, diaree sau indigestie s-a raportat o înbunătățire majoră după ce au folosit tărâțele de psyllium.

Probiotice

Organismele modificate genetic, odată ajunse în sistemul nostru intestinal, modifică echilibrul bacterian. Pentru restabilirea echilibrului este esențial să mâncăm multă varză crudă, chefir, legume fermentate și să folosim suplimente probiotice.

Rădăcina de brusture

Rădăcina de brusture este relativ ușor de obținut din natură. Este un agent foarte puternic de curățare a sângelui. Rădăcina de brusture este suficient de puternică pentru a ne scăpa și de toxinele greu accesibile.

Chiar dacă nu puteți să duceți o viață sănătoasă cu o dietă echilibrată, trebuie să țineți din când în când o pauză și trebuie să faceți o cură de detoxificare. 

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.