⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Coral Calciu de Okinawa

Coral Calciu de Okinawa
     

Okinawa este o insulă situată în Japonia, extrem de populară pentru coralul fosilizat pe care îl furnizează. Localnicii japonezi au o viață mai lungă decât persoanele care locuiesc în alte regiuni ale lumii. Unul din motive este faptul că apa pe care o consumă traversează coralii fosilizați.

Acest coral este pur, bogat în calciu. De aceea, suplimentele pe bază de calciu care conțin coral de Okinawa furnizează mult mai multe avantaje asupra sănătății decât orice supliment nutrițional existent pe piață.

Coral Calciu de Okinawa nu este bogat doar în calciu, acesta furnizează o mulțime de alți nutrienți importanți precum potasiul, sodiul și magneziul în cantitate suficientă. Impreună, aceste minerale acționează și luptă împotriva unui număr mare de boli, inclusiv împotriva nivelului de colesterol ridicat și bolile degenerative cauzate de o carență de calciu. Suplimentele pe bază de calciu obișnuite sporesc nivelul de calciu din sânge doar temporar în timp ce suplimentele pe bază de Coral Calciu de Okinawa sunt rapid absorbite în sânge și au o mulțime de alte beneficii asupra sănătății.

Pentru dezvoltarea unui sistem imunitar sănătos, copiii aflați în creștere ar trebui să consume mai multe surse alimentare de calciu precum Coral Calciu de Okinawa. Calciul este esențial pentru dezvoltarea sistemului nervos și în protejarea de diferite boli psihologice.

Este util în lupta impotriva crampelor musculare, sindromului oboselii cronice, hipertensiune, calculi renali, colesterol ridicat și calculi biliari. Calciul din coralul de Okinawa este mult mai ușor absorbit decât calciul aflat în lapte. Acesta este recomandat cu căldură persoanelor de orice vârstă, persoanelor aflate la vârsta a doua în special deoarece acestea prezintă un risc mai crescut de a dezvolta o boală a oaselor și artrită.

Persoanele care consumă suplimente pe bază de calciu în mod regulat prezintă un risc mai scăzut de a dezvolta fracturi sau osteoporoză. Coral Calciu de Okinawa este unic, nu conține doar calciu și magneziu și Vitamina D ci și siliciu și betaină HCI pentru o absorbție maximă.

Coral Calciu de Okinawa previne decalcifierea oselor și rahitismul, favorizează creșterea unghiilor și părului. În plus, prezența siliciului în calciul coralier conferă strălucire părului și unghiilor, restabilește echilibrul mineral dar și PH-ul alcalin al organismului. Este recomandat sportivilor, persoanelor care au zi de zi o activitate fizică intensă, femeilor aflate la menopauză. Datorită faptului că alcalinizează organismul, Coral Calciu de Okinawa se folosește și într-un număr mare de protocoale anticancerigene.

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.