⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Bomboane.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ce trebuie să știm despre semințele de in

Ce trebuie să știm despre semințele de in
     

Semințele de in sunt o sursă bogată de micronutrienți, fibre, vitamina B1 și acizi grași Omega 3. Semințele provin de la o plantă foarte veche, cultivată în Egipt și China, renumită pentru conținutul său mare de fibre. 

În secolul VIII. regele Carol credea atât de tare în efectele benefice ale seminței de in, încât a adoptat o lege, în care a specificat ca toți supușii săi trebuie să consume semințe de in.

Deja și la numele latin al seminței de in „Linum usitatissimum” observăm că acest produs este ceva special, pentru că tradusa în limba română, înseamnă cel mai util.

Deșii cunoaștem două tipuri de semințe de in, semințe aurii și semințe maro, profilul nutrițional al acestora este identic, iar ambele conțin Omega 3 în aceeași cantitate.

Acizii Omega 3 sunt niște grăsimi esențiale benefice pentru inimă. Organismul uman nu poate produce Omega 3, deci le putem obține numai prin consumul de alimente (mai ales prin consumul de pește).

Și dacă vă întrebați, pentru ce altceva sunt bune semințele de in, noi vă răspundem:

- ne protejează de cancer

- reduce nivelul de colesterol

- îmbunătățește nivelul zahărului din sânge

- protejează împotriva radiațiilor

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.