☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ce sunt gemoderivatele?

Ce sunt gemoderivatele?
     

Ai auzit despre gemoderivate?! Gemoterapia este o ramură derivată din fitoterapie, și este din ce în ce mai apreciată în zilele noastre. Primul preparat gemoterapeutic a fost făcut de doctorul belgian Pol Henry în anul 1959 și a publicat multe studii și monografii despre descoperiile sale. 

Gemoderivatele sunt produse naturiste, rezultate în urma extragerii din muguri și din plante tinere. De obicei se extrag într-un amestec echilibrat de alcool, apă și glicerină. Sunt soluții hidro-glicero-alcoolice cu o diluție între 1/10, o diluție care situează gemoterapia la granița dintre homeopatie și fitoterapie. Prin acest proces se realizează o bună extragere a componentelor vegetale active, fără denaturarea lor. În momentul folosirii gemoderivatelor (diluate în puțină apă), activitatea enzimatică este eliberată și acționează în funcție de organotropismul specific al părții plantei din care s-a făcut extracția (muguri, mlădițe, semințe, etc), astfel țintind la nivel celular. Ele se pot folosi ca o terapie alternativă în afecțiunile tuturor aparatelor și sistemelor. 

Cele mai folosite gemoderivate sunt: coacăz negru (Ribes nigrum), zmeur (Rubus idaeus), rozmarin (Rosmarinus officinalis), păducel (Crataegus monogyna), tei (Morton arboretum) și merișor (Vaccinum vitis idaea).

Citește mai mult despre gemoterapie: http://alternativa-za-vas.com/en/index.php/clanak/article/gemmotherapy

 

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.