⚡ PROMO ⚡
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Creme cosmetice.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ce sunt gemoderivatele?

Ce sunt gemoderivatele?
     

Ai auzit despre gemoderivate?! Gemoterapia este o ramura derivata din fitoterapie, si este din ce in ce mai apreciata in zilele noastre. Primul preparat gemoterapeutic a fost facut de doctorul belgian Pol Henry in anul 1959 si a publicat multe studii si monografii despre descoperiile sale. 

Gemoderivatele sunt produse naturiste, rezultate in urma extragerii din muguri si din plante tinere. De obicei se extrag intr-un amestec echilibrat de alcool, apa si glicerina. Sunt solutii hidro-glicero-alcoolice cu o dilutie intre 1/10, o dilutie care situeaza gemoterapia la granita dintre homeopatie si fitoterapie. Prin acest proces se realizeaza o buna extragere a componentelor vegetale active, fara denaturarea lor. In momentul folosirii gemoderivatelor (diluate in putina apa), activitatea enzimatica este eliberata si actioneaza in functie de organotropismul specific al partii plantei din care s-a facut extractia ( muguri, mladite, seminte, etc), astfel tintind la nivel celular. Ele se pot folosi ca o terapie alternativa in afectiunile tuturor aparatelor si sistemelor. 

Cele mai folosite gemoderivate sunt: coacaz negru (Ribes nigrum), zmeur (Rubus idaeus), rozmarin (Rosmarinus officinalis), paducel (Crataegus monogyna), tei (Morton arboretum) si merisor (Vaccinum vitis idaea).

Citeste mai mult despre gemoterapie: http://alternativa-za-vas.com/en/index.php/clanak/article/gemmotherapy

 

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Guarana: "elixirul tineretii"

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.