⭐ OFERTA ZILEI ⭐
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Remedii naturale.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Beneficiile sucului de Aloe Vera

Beneficiile sucului de Aloe Vera
     

Corpul nostru este expus zi de zi toxinelor și radicalilor liberi prezenți în mediu. Pentru a te înarma împotriva acestor factori trebuie să urmezi o alimentație bogată în fructe și în legume colorate precum broccoli, sfeclă, varză roșie. Însă există și Aloe Vera, aceasta plantă bogată în antioxidanți care ne apară de pericolele produse de oxidarea organismului. Consumul zilnic de suc de Aloe Vera îți va permite să asimilezi mai mulți nutrienți esențiali datorită numeroaselor enzime prezente în planta Aloe Vera. Iată care sunt, pe larg, beneficiile sucului de Aloe Vera.

Nu mai puțin de 250 de substanțe în sinergie

Știm deja că sucul de Aloe Vera tratează durerile – migrenele și febra musculară, inhibă inflamațiile, favorizează și accelerează vindecarea rănilor, regenerează mucoasele, influentează în mod pozitiv digestia și întărește sistemul imunitar și nu numai. Aloe Vera este constituită în proporție de 99% din apa de vegetație. În cei 1% rămași sunt concentrate o mulțime de beneficii, dintre care 75 de compuși dotați cu proprietăți biologice: 18 din 22 de acizi aminați din care 7 esențiali, săruri minerale, vitamine, enzime, zaharuri, polizaharide și o mulțime de alte principii active precum antioxidanți, agenți antibacterieni, antivirali, antifungici.

Sucul de Aloe Vera drenează ficatul

Disfuncțiile de la nivelul ficatului se manifestă în majoritatea din cazuri în mod indirect: tulburări digestive, oboseală cronică, lipsă de energie. Preventiv, este bine să faci o cură de trei săptămâni primăvara și toamna pentru un detox de durată. Sucul de Aloe Vera facilitează eliminarea toxinelor. Rezultat imediat? O piele mai luminoasă.

Sucul de Aloe Vera împotriva migrenelor

Sucul de Aloe Vera curăță colonul, adesea încărcat cu reziduuri crude, nedegradate de către stomac. Evită să consumi crudități seara, descompunerea bacteriana provoaca o producție de toxine care intră în sânge și pot provoca migrene. Sucul de Aloe Vera este hipoglicemiant Sucul de Aloe Vera contribuie și la scăderea nivelului de zahăr din sânge la persoanele prediabetice, ce nu necesită tratament. Consumul sucului de Aloe Vera asociat unui regim alimentar potrivit poate reduce cu până la 50% doza de insulină exogenă necesară în mod normal în caz de diabet insulino-dependent. Sucul de Aloe Vera stimulează sistemul imunitar. Enzimele existente în pulpa de Aloe Vera ne protejează organismul împotriva bacteriilor și virusurilor și ne stimulează sistemul imunitar datorită acțiunii numărului mare de vitamine și minerale.

Sucul de Aloe Vera este prietenul mucoaselor

Ciupercile și bacteriile ne infectează cavitatea bucală și gingiile devin mai sensibile în contact cu alimentele și băuturile. Respirația urât mirositoare și aftele sunt cauzate de acestea. Probleme care se tratează ușor cu ajutorul sucului de Aloe Vera, pe post de apă de gură.

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Diabetul zaharat

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.