⏰ Reducere de -10% la toate produsele de pe site
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Beneficiile naturale ale florilor de soc

Beneficiile naturale ale florilor de soc
     
Știați că  socul este cea mai veche plantă cultivată de om? De peste 4000 de ani vindecătorii naturiști s-au bazat pe florile de soc pentru a trata astmul și alergiile. Azi multi doctori și oameni de știință redescoperă secretele acestei plante cu o puternică forță vindecătoare. În mod tradițional este folosită pentru curele de detoxifiere a organismului. De-asemenea, florile de soc pot ajuta la întărirea sistemului imunitar prin curățarea ganglionilor limfatici. 
Florile de soc conțin antioxidanți puternici și substanțe fitochimice care ajută la prevenirea deteriorării organismului. Această plantă este bogată în vitamine esențiale, incluzând vitamina A, vitamina  B1, B2 , B3 și vitamina C. Combinația acestora cu substanțele fitochimice, precum flavonoidele și quercetină îi oferă proprietăți anti-inflamatorii, anticancerigene și antivirale. De asemena are efecte diuretice și laxative.
Antioxidanții prezenți în floarea de soc sunt necesari pentru apărarea corpului împotriva radicalilor liberi. Consumul de grăsimi animale favorizează eliberarea radicalilor liberi, aceștia pot afecta reproducerea celulelor, cauzând modificări profunde asimilate cu un risc înalt de cancer. Antioxidanții puternici din florile de soc, luptă împotriva radicalilor liberi, neutralizând aceste toxine înainte de a produce daune semnificative în celule.
Deci cum pot florile și fructele de soc  să ne ajute? Ca și detoxifiant, floarea de soc poate ajuta la buna funcționare a ficatului prin încurajarea corpului să transpire  și să elimine deșeurile metabolice. Ajută la ameliorarea alergiilor și astmului , tratarea infecțiilor fungice, reumatism, dureri de dinți și tulburări ale tractului urinar. Unele produse cosmetice naturale încorporează florile de soc în unguentele și tonicele lor, deoarce ajută la estomparea pistruilor și a petelor.

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Afecțiuni ale ficatului sau colecistului

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.