⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Beneficiile bicarbonatului de sodiu

Beneficiile bicarbonatului de sodiu
     

Stiați că bicarbonatul de sodiu se folosește în medicină ca substanță antiaritmică?! Și nu numai! Bicarbonatul de sodiu este un compus chimic folosit ca aditiv alimentar (E500), dar și ca remediu pentru diferite afecțiuni. Ajută la hipertonie datorită faptului că activează eliminarea intensivă a lichidului și sărurilor din organism și scade tensiunea arterială. 1/2 linguriță de bicarbonat consumată împreună cu medicamentele da posibilitatea micșorării dozei acestora.

Mai este folosit ca tratament convențional pentru afecțiuni produse de aciditatea ridicată (aciditate gastrică ridicată, indigestie etc.). În anumite condiții poate fi folosit și pentru creșterea pH-ului sângelui și urinei.

Albirea naturală a dinților se poate realiza, de asemenea foarte ușor cu bicarbonat. Pentru o albire eficientă creează un amestec din 1 linguriță de bicarbonat, puțină pastă de dinți, puțină zeamă de lămâie și puțină apă oxigenată. Vei obține o pastă care acționează ca un produs de albire profesională!

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.