Luna VivaNatura
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Beneficiile apei de trandafiri

Beneficiile apei de trandafiri
     
Apa de trandafiri este o comoară minunată și deține multe calități care ajută la întreținerea pielii, lăsând pielea frumoasă și hidratată în mod natural. Apa de trandafiri funcționează ca o loțiune de curățare facială cu efect tonifiant, astringent și hidratant pentru față, ținând astfel locul multor cosmeticele scumpe.
 
Din moment ce uleiul de trandafir are proprietăți anti-inflamatorii, folosind apa de trandafir, aceasta vă poate ajuta la reducerea roșeții de pe pielea iritată.
 
Este un demachiant foarte bun și ajută la eliminarea sebumului și a bacteriilor acumulate în porii. Astfel, ajută la prevenirea acneei și a coșurilor.
 
Are efect astringent motiv pentru care este folosită după tratamentele faciale și după curățarea feței pentru a închide porii deschiși. Aplicarea apei de trandafiri după o mască cu aburi strânge capilarele, închizând astfel porii și reduce roșeața și petele.
 
Aroma de trandafiri este cunoscută pentru amplificarea stărilor de spirit. Acesta vă gonește de sentimente de anxietate și ajută la creșterea bunăstării emoționale, făcându-vă astfel să vă relaxați. Așadar, vă poate ajuta să dormiți mai bine ceea ce înseamnă că vă veți trezi plini de energie. 
 
Cel mai bun și mai ușor mod să utilizați apa de trandafiri este să o aplicati pe timp de noapte. Aceasta ajută la curățarea tuturor impurităților colectate de-a lungul zilei.
 
 

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Febra musculară

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.