⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Produse de uz casnic.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Alegerea produselor naturiste în favoarea celor medicamentoase

Alegerea produselor naturiste în favoarea celor medicamentoase
     

Informarea publică a crescut atât în Romania cât și în multe alte țări în ultimele decenii. Inclusiv în ceea ce privește tratamentele naturiste pe bază de plante. Alegerea produselor naturiste în favorarea celor medicamentoase este o alegere pe care o fac din ce în ce mai mulți consumatori, fiind o alegere bazată pe sănătate și dorința de bine. 

Pentru că vara se aproprie cu pași repezi, am ales să identificăm în primul rând motivele pentru care suplimentele naturiste au ajuns foarte faimoase în diete.

Deoarece în procesele de slăbire se reduc anumite substanțe, este recomandată înlocuirea acestora cu suplimente naturiste. Aici fiind vorba de multivitamine, pudre proteice naturale și batoane nutriționale, ideale pentru o bună funcționare a corpului în timpul activităților fizice.

Desigur și pilulele de slăbit naturale le-au înlocuit pe cele sintetice. Au apărut pe piață Cetona de Zmeură și faimoasa CLA, ambele bazate pe ingredeinte naturale! CLA, spre exemplu, este un nutrient natural, cu efecte pozitive asupra metabolismului, asupra imunități și încurajează producerea de energie în organism. CLA este un supliment care previne depunerea grăsimilor și susține dezvoltarea masei musculare!

Produsele naturiste pentru slăbit se bucură de o adevărată apreciere din partea celor ce le-au folosit.

Întărirea imunității cu uleiuri esențiale

Imunitatea poate fi întărită prin suplimente naturale, miere de manuka și cu uleiuri esențiale!

Uleiurile esențiale de eucalipt, oregano, cuișoare, cimbru, mentă și scorțișoară au puteri imunostimulatoare, adică de a beneficia pozitiv sistemul imunitar. Uleiurile esențiale pot fi folosite prin aromaterapie și uleiurile de uz intern pot fi folosite intern, administrate cu miere.

Tratarea impotenței

În ultimii ani curiozitatea populației a crescut enorm, în special în ceea ce privește tratarea impotenței. Produse precum Proherb sunt 100% naturale cu efecte de succes și clienți mulțumiți de puterea plantelor.

Bolile ficatului

Acestea necesită un regim strict, pentu o bună revenire. Motiv pentru care și tratarea acestora este mult mai benefică prin produsele pe bază de plante.

Produsele naturiste se bucură de o bună activitate pe piața cosmeticelor

Uleiul de cocos este un bun demachiant, untul de shea o loțiune perfectă. Uleiurile de ricin și de argan se bucură de o apreciere enormă în privința hidratării tenului și reparării firelor de păr.

Alegerea produselor naturiste în favoarea celor medicamentoase este un uriaș beneficiu al săntății.

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.