⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Secretul tinereții: Ginseng

Secretul tinereții: Ginseng
     

Ginsengul este planta medicinală cea mai apreciată în Asia! Cuvântul ''ginseng'' înseamnă ''în formă de om'' în limba chineză, nume datorat rădăcinii cu forma humanoidă. Deși poartă acelaș nume, sunt cunoscute două tipuri diferite de Ginseng cu proprietăți similare, care fac parte din familii botanice diferite. De-a lungul timpului chinezii considerau aceste plante secretul longevității. Amândouă tipuri de Ginseng sunt plante revigorante care tonifică și energizează organismul.

Ginsengul Corean (Ginseng Panax) mai este cunoscut și sub numele de Ginseng Roșu sau Ginseng Chinezesc și este folosit în Asia de peste 2000 de ani datorită proprietăților sale curative. Ginsengul Corean conține substanțe active numite panaxoside sau ginsenozidele  (mai mult de 18 saponine triterpenoide), antioxidanți cunoscuți în special pentru menținerea tinereții a întregului organism. În urma studiilor s-a constatat că ginsenozidele au o acțiune eficientă hipoglicemiantă, stimulează adaptarea organismului, stimulează funcțiile cognitive, în special în cazuri de activitate mentală și fizică crescută, stimulează memoria, protejează sistemul nervos și menține sănătatea sexuală. 

 Știai că e nevoie 6 ani până când Ginsengul Corean poate fi recoltat și folosit?!

Ginsengul Siberian (Eleutherococcus Senticosus) este cunoscut și sub numele de "Eleuthero si Ciwujia". Conține substanțe active numite eleuterozide, care au proprietăți similare ginsenozidelor. Întărește sistemul imunitar, iîmbunătățește rezistența organismului, crește performanțele intelectuale și condiția fizică, reduce nivelul de cortizol ("hormon de stres"), încetinește procesul de îmbătrânire, reglează nivelul hormonal și crește performanța sexuală. 

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.