⏰ Reducere de -10% la toate produsele de pe site
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ai auzit despre Chlorella?!

Ai auzit despre Chlorella?!
     

Chlorella este o algă unicelulară, conținând cea mai mare cantitate de clorofilă dintre toate plantele cunoscute. Nu­mele ei vine din cuvântul grecesc "chloros”, care  în­seam­nă "verde" și "ella”, care înseamnă "mic"  și se referă la culoarea verde-smarald și la dimensiunea microscopică, aproximativ 10 microni. Chlorella a ajuns să fie studiată în ultimele decenii, mai ales de medicii japonezi (care au descoperit capacitatea uimitoare de detoxifiere a organismului) și a ajuns chiar să facă parte din dieta cosmonauților NASA. 

În urma unui studiu din Coreea de Sud s-a constatat că Chlorella este un antitumoral excelent, el inhibă dezvoltarea celulelor canceroase și impiedică răspândirea acestora în organism. Totodată conține substanțe cu rol de citostatic natural, care luptă cu cancerul (așa arată testele medicale efectuate în studiile pe animale). Mai multe informații aici: http://www.naturalnews.com/008527_chlorella_superfoods.html

Și nu numai: Chlorella elimină din organism metalele grele, îmbunătățește sistemul imunitar, ajută organismul să producă mai multe celule stem, accelerează procesele de vindecare în organism, ajută digestia, stimulează arderea grăsimilor și pierderea în greutate.

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Lamaia in cosmetica

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.