⚡ PROMO ⚡
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Creme cosmetice.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ai auzit despre Chlorella?!

Ai auzit despre Chlorella?!
     

Chlorella este o alga unicelulara, continand cea mai mare cantitate de clorofila dintre toate plantele cunoscute. Nu­mele ei vine din cuvantul  grecesc "chloros”, care  in­seam­na "verde" si "ella”, care inseamna "mic"  si se referarefera la culoarea verde-smarald si la dimensiunea microscopica, aproximativ 10 microni. Chlorella a ajuns sa fie studiata in ultimele decenii, mai ales de medicii japonezi (care au descoperit capacitatea uimitoare de detoxifiere a organismului) si a ajuns chiar sa faca parta din dieta cosmonautilor NASA. 

In urma unui studiu din Coreea de Sud sa constatat ca Chlorella este un antitumoral excelent, el inhiba dezvoltarea celulelor canceroase si impiedica raspandirea acestora in organism. Totodata contine substante cu rol de citostatic natural, care lupta cu cancerul (asa arata testele medicale efectuate in studiile pe animale). Mai multe informatii aici: http://www.naturalnews.com/008527_chlorella_superfoods.html

Si nu numai: Chlorella elimina din organism metalele grele, imbunatateste sistemul imunitar, ajuta organismul sa produca mai multe celule stem, accelereaza procesele de vindecare in organism, ajuta digestia, stimuleaza arderea grasimilor si pierderea in greutate.

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Beneficiile uleiului Inca Inchi

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.