Zilele springmarkt
toate produsele cu -14% reducere
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Tranziția către părul cărunt

Tranziția către părul cărunt
     

Trend-ul părului silver nu pare să încetinească, așa că a venit timpul să îți accepți firele albe și să le expui cu încredere!

Femeile și-au vopsit și revopsit părul cărunt de când ne știm. Dar acum a sosit timpul să punem capăt chimicalelor din vopesele pentru păr.

Părul alb este la modă: atât femeile mai învârstă cât și cele mai tinere abordează acest look cu succes.

Acest trend a pornit de la tonurile blond spre alb începute încă din 2016. De asemenea, observăm din ce în ce mai multe femei acceptă îmbinarea firelor albe cu restul părului în obținerea unei coafuri interesante.

Când apar firele albe:

De obicei la femei, primele fire albe apar în primii ani după împlinirea vârstei de 30, dar se poate întâmpla și în jurul vârstei de 20 de ani. Acesta defapt nu are legătură cu modalitatea de îngrijire a părului sau dacă o persoană se vopsește des sau deloc. Apariția firelor albe este cauzată de două mari motive: în mare parte se datorează în special geneticii, respectiv stresul are un rol major în apariția firelor albe.

De ce să faci tranzacția către părul cărunt:

Procesul de acceptare a firelor albe te va salva de la înfinitele și costisitoarele vopsiri regulate, care se întâmplă cu scopul de a acoperi firele albe.

Pentru că cineva să se poată bucura cu adevărat de firele albe este necesară îngrijirea acestuia într-un mod diferit decât cel obișnuit.

Un mit în ceea ce privește părul cărunt este că firele vor fi mai dure și cu o textură diferită, deloc plăcută. Însă adevărul este că, odată cu înaintarea în vârsta părul cărunt devine mai fin și cu o textură mai moale și plăcută.

Motivul pentru care aceste fire albe sunt la început mai dure este producția scăzută de sebum din scalp. 

Textura părului gri depinde puternic de genetică, de aceea toate tipurile de păr cărunt trebuie îngrijite diferit. Dacă părul cărunt este mai subțire sunt recomandate șampoanele fără ulei, iar dacă firele părului cărunt sunt mai dure, hidratarea este mult mai esențială.

Hrănește-ți părul prin dietă:

Nu doar produsele pot ajuta ci și dieta poate avea efecte minunate asupra firelor albe. Chiar dacă părul a început să se albească, nu înseamnă că nu mai trebuie să îi acordăm atenția de dinainte.

Părul necesită proteine, astfel o dietă bogată în ouă și peste sunt elemente importante, la fel ca și legumele pentru a asigura doza zilnică necesară de vitamine și minerale, esențiale unui păr sănătos.

Hrănește-ți părul prin produse naturale:

Măștile săptămânale respectiv hidratarea ocazională sunt necesare unui păr cărunt sănătos. 

  1. Amino acizii ajută la îngroșarea și întărirea părului.
  2. Uleiul de argan este super hidratant și un element super important în păstrarea părului sănătos.
  3. Uleiul de cocos este bogat în elementele necesare tuturor tipurilor de păr.
  4. Uleiul de migdale dulci ajută în sporirea elasticității părului și îi oferă hidratarea necesară. 

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.