Ulei de Argan 100ml

Prezentare: 100 ml

Uleiul de argan este folosit pentru hidratarea tenului, ingrijirea parului si unghiilor. Este un puternic agent anticancerigen si este un ulei extrem bogat in vitamina E  si tocoferoli, anti–oxidanti care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi, ceea ce este important pentru pielea expusa la medii poluate.

37,57 Lei
 

Stoc 1 buc. In stoc furnizor
 


CANTITATE: 

Parerea clientilor

5.0
Adauga comentariu


Descriere generala

      

Cunoscut de comunitatea marocana ca "Arborele Vietii" sau  “Aurul Marocului”, arborele de argan (Argania spinosa), a sprijinit oamenii din aceste regiuni aride de secole. Este considerat un ajutor de nadejde pentru sanatate si frumusete. 

Combate deshidratarea, este antioxidant si ajuta la prevenirea aparitiei ridurilor. Uleiul de Argan creste elasticitatea pielii si reduce posibilitatea dezvoltari vergeturilor.

Uleiul de argan este folosit impotriva imbatranirii fiziologice a pielii, pentru a revitaliza si stimula hranirea si oxigenarea pielii, pentru netezirea parului, pentru ameliorarea efectelor acneei sau a varicelei.

Pe langa faptul ca arganul ajuta foarte mult la regenerarea pielii si a parului, are efecte pozitive si asupra buzelor. Daca aplicati 2-3 picaturi de ulei de argan pe buzele crapate, in 2-3 zile ati si scapat de aceasta problema. 

Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor.

Tara de origine: Maroc.

Compozitie produs

IngredienteCantitate
Ulei de argan din cultura ecologica (Argania spinosa ecologica ) 100.00 ml


Mod Administrare

A se folosi pentru uz extern.


Parerile clientilor (1 comentariu)


Rating general: 5 din 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Adauga comentariu

Mihaela (Bucuresti (Sectorul 1))

acum 5 luni
F.,foarte bun
Raspunde


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

  • Ulei de Vitamina E 10ml
    Vitamina E in forma de ulei cosmetic are un efect antioxidant. Este recomandat pentru pielea uscata, matura si poate sa regenereze pielea expusa la razele soarelui. Uleiul cosmetic de vitamina E poate fi folosit in creme, balsame, lotiuni. Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. Tara de origine: Germania.
    9,56 Lei
  • Ulei de Jojoba 10ml
    Uleiul de jojoba, de asemenea, cunoscut sub numele de \"aurului desertului\", este o ceara aurie lichida fara miros, care este produsa din semintele plantei de jojoba. Simmondsia chinensis, termenul stiintific al plantei de jojoba, este un arbust desert care se gaseste în regiunile aride ale Arizona, Mexic si California. Acesta este obtinut în principal ca ceara lichida, de culoare aur ...
    7,79 Lei
  • Ulei de Jojoba 50ml
    Uleiul de jojoba, de asemenea, cunoscut sub numele de \"aurului desertului\", este o ceara aurie lichida fara miros, care este produsa din semintele plantei de jojoba. Simmondsia chinensis, termenul stiintific al plantei de jojoba, este un arbust desert care se gaseste în regiunile aride ale Arizona, Mexic si California. Acesta este obtinut în principal ca ceara lichida, de culoare aur ...
    21,36 Lei
  • Unt de Shea 65gr
    Cunoscut si sub denumirea de unt de Karite, untul de shea este o crema alba, uneori spre galben auriu, cu multe substante grase. Este extras din alunele de karite; fructe ale arborilor Mangifolia (din regiunea Savannah de vest si din Africa Centrala). Locuitorii africani considera ca untul de shea este \"aurul femeilor\" deoarece un numar foarte mare de femei sunt angajate in producerea acestui ...
    11,80 Lei