DAILY DEALS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Sanatate sexuala.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Un aliat inedit pentru un trup suplu și mușchi puternici!

Un aliat inedit pentru un trup suplu și mușchi puternici!
     

Pudra proteică este aliatul de nădejde în construirea unor mușchi puternici, cu un aspect impresionant. Aceasta este și un bun sprijin în diete, ajutând la arderea grăsimilor și la pierderea în greutate.

Proteinele sunt macronutrienți, ele fac parte dintre cei mai importanți 3 nutrienți de care avem nevoie în mod zilnic pentru a putea să ne susținem viața și sănătatea. Ceilalți doi macronutrienți din aceiași categorie sunt carbohidrații și grăsimile. Proteinele conțin aminoacizi esențiali pentru dezvoltarea mușchilor și susținerea masei musculare.

Pudra proteică este o proteină comestibilă ce a fost măcinată fin, iar amestecată cu lichide (apă, lapte vegetal sau lapte de origine animală) poate fi folosită la realizarea unor shake-uri sănătoase și delicioase. 

Această pudră se poate adăuga și la diverse preparate de patiserie, dar și la mâncăruri. Proteinele se găsesc în diverse surse, atât în plante, cât și în produse de origine animală. Acestea se găsesc în zer, carne de vită, ouă, soia, cânepă, orez și mazăre.

Câtă cantitate de proteine conține pudra proteică?

Cantitatea diferă de la un produs la altul, de obicei acestea conțin între 15 și 20 de grame de proteine pe porție. 

Care sunt beneficiile pudrei proteice?

Consumul de băuturi și alimente care conțin pudră proteică te ajută să îți suplimentezi nivelul de proteine din organism, să scazi în greutate și să îți construiești o masă musculară puternică și sănătoasă.

Beneficiile suplimentării dietei cu pudră proteică sunt următoarele: vei avea parte de o cantitate proteică ridicată, fără a consuma calorii în plus. Nu va trebui să cheltui bani pe diverse produse proteice, deoarece această pudră conține nivelul optim de proteine. 

Vei putea să eviți mâncatul în exces pentru creșterea masei musculare, deoarece poți include acest produs într-un shake proteic ușor de consumat.

Cum și când trebuie să folosești pudra proteică?

Pudra de proteine se folosește cel mai frecvent în shake-uri proteice. Cea mai ușoară combinație este cea dintre pudră proteică și apă, dar bineînțeles poți folosi lapte animal și lapte vegetal. Aceasta se poate combina și cu sucuri naturale din fructe și legume.

Produsul proteic poate fi inclus și în smoothie-uri, alături de iaurt și fructe sau în combinație cu legume, cum ar fi spanacul și morcovii.

În cazul în care nu îți plac shake-urile, poți crea batoane proteice cu ajutorul pudrei sau biluțe proteice. Combină pudra cu ovăz, nuci, fructe uscate, pune-le într-un blender pentru a le măcina în bucăți mici, iar apoi formează cu mâna batoane sau biluțe ce te vor umple de energie.

Dacă nu știi cu exactitate în ce timp al zilei poți să consumi pudra proteică, noi venim cu vești bune. Aceasta poate fi consumată oricând în timpul zilei, totuși dacă dorești să te bucuri din plin de beneficiile acesteia va trebui să iei în considerare următoarele:

Pentru a scădea în greutate, consumă batoane proteice între mese pentru a induce o stare de sațietate, astfel încât în timpul meselor consumul caloric va fi mai mic. Tot pentru arderea grăsimilor pudra proteică poate fi consumată la micul dejun, pentru a te simți sătul pe parcursul întregii zile, iar această stare te va ajuta să consumi mai puține grăsimi la prânz și la cină.

Pentru o masă musculară puternicănutriționiștii sunt de părere că pudra proteică trebuie consumată la două ore după antrenamente. Acest consum te va ajuta să îți fortifici și să pui masă musculară.

Vino în webshop-ul VitaMix, accesează categoria noastră cu pudre proteice și alege produsele care te vor ajuta să obții rezultatele dorite. Oferim pudre proteice din plante provenite din culturi bio de la producători ce selecționează cu mare atenție fiecare ingredient.  

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter