☺ HAPPY HOURS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Slabire, dieta, frumusete.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Trei motive de ce nu slabesti!

Trei motive de ce nu slabesti!
     

Dieta! Detoxifiere! Mișcare! Faci tot și tot nu pierzi kilogramele în plus?

Iată trei lucruri care nu te lasă sa șlăbești:

1. STRESUL! În urma stresului corpul tău produce mai mult cortisol, hormonul responsabil pentru depunerile de grăsimi de la nivelul abdomenului. Nivelul ridicat de cortisol încetinește metabolismul și stimulează pofta de mâncare ceea ce duce la creșterea în greutate. În plus cortizolul stimulează la nivelul creierului producția de neuropeptid Y (NPY), un hormon care stimulează apetitul în special fața de carbohidrați. 

2. NU DORMI SUFICIENT! Dacă organismul nostru nu poate să se odihnească suficient, prin pierderea somnului, crește nivelul de cortizol și scade nivelul hormonului de creștere. Hormonul de creștere (somatotropina) este opusul cortisolului: ajută pierderea în greutate, stimulează imunitatea, menține sănătatea și funcționarea normală a organelor. În plus somnul ajută la reglarea acelor hormoni, care sunt responsabili pentru senzația de foame. Dacă mergi la culcare având senzația de foame iar dimineața când te trezești dispare, aceasta este motivul.

3. NU BEI SUFICIENTĂ APĂ! Corpul uman este format din 70% apă, iar plasma sanguina din 92% apă. Un consum crescut de apă accelerează tranzitul intestinal, elimină constipația, previne balonarea, stimulează metabolismul, detoxifică organismul, de asemenea tratează și celulită, menține sănătatea rinichilor, scade pofta de mâncare și în plus pielea va arăta mai strălucitoare și mai sănătoasă!

Faimosul instructor de Fitness și Pilates american, Cassey Ho, în blogul sau "Blogilates" spune că atunci când simțim senzația de foame, adevărul este că organismul are nevoie de apă. Mintea transmite un mesaj trupului să umple stomacul astfel simțim la fel setea ca foamea. Cassey Ho recomandă consumarea unui pahar de apă înainte de fiecare masă: așa vei putea distinge dacă ție foame sau ție sete.

Când ești deshidratat rinichii nu mai functionează la fel de bine, iar organismul trebuie să se adreseze ficatului pentru a elimina toxinele din organism. Ficatul este responsabil pentru metabolizarea grăsimilor, dar dacă lucrează dublu pierde din capacitatea sa de a reduce grăsimile. Astfel se va depozita mai multe grăsimi. Spune Cassey Ho în videoul "De ce nu poți slăbi".

 

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.