⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Scapa de celulita rapid in doar 4 pasi simpli

Scapa de celulita rapid in doar 4 pasi simpli
     

Eliminarea celulitei nu este o afacere ușoară. Soluția?

Alimentare echilibrată + sport! Cu un antrenament cardio bine executat puteți spune adio coajei de portocală.

Slăbiți, vă relaxați și prindeți încredere în dvs. Cu acest antrenament cardio niciun risc de accidentare, aveți controlul întregului corp. Deci…să nu mai stați pe gânduri, luați-vă ținuta sport și să ne apucăm de treabă. Puteți să vă chemați și câteva prietene pentru a vă motiva reciproc.

Exercițiu 1: sărim coarda pentru a arde caloriile

Deoarece săritul coardei nu se limitează doar la locul de joacă, acum este momentul să profitați. Fie că săriți cu ambele picioarele în același timp, fie că sariți, când pe un picior când pe celalalt, efectele sunt aceleași. Odată ce coarda va trece prin fața ochilor, ridicați cât mai mult picioarele pentru a ține abdomenul încordat (1 min).

Exercitiu 2: pumnii strânși pentru a scăpa de burtă

Coatele la nivelul coastelor, bazinul orientat în fața, genunchii flexați și gambele în spate. Inspirăm și expirăm pentru un avânt cât mai mare al săriturii. Cu pumnii strânși și genunchii pregătiți efectuăm săritură (20 ori).

Exercitiu 3: Squat, squat, squat și iarași squat

Spatele drept și genunchii nu au voie să depășească vârfurile degetelor de la picioare. Greutatea  este menținută în călcâie. Ne lăsăm până la nivelul orizontal al piciorele cu privirea fixate spre înainte. În momentul ridicării, păstrăm piciorele un pic flexate pentru a nu ne suprasolicita geunchii. Mușchii fesiere bine încordați, presiunea concentrându-se acolo (50 repetări).

Exercitiu 4: Fandări pentru fesieri fermi

Puneți piciorul drept în față și veniți cu genunchiul stâng aproape de călcâiul drept, apoi invers, cu genunchiul drept aproape de călcâiul stâng. Tineți mâinile în sold și continuați să păseșți când pe un picior, când pe altul (10 repetări pe fiecare picior).

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Sfaturi pentru tratarea pielii uscate!

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.