✨ Reducere de -12% la toate produsele de pe site-ul nostru ✨
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Postul cu legume si fructe – purificarea organismului

Postul cu legume si fructe – purificarea organismului
     

       După perioada sărbătorilor de iarnă, după mese bogate în grăsimi, mâncăruri dulci și alcool, organismul dumneavoastră are nevoie de o “pauză”. Se recomandă astfel un post de purificare pe o perioada de câteva săptămâni.

       Postul de curățare- reprezintă una dintre cele mai clasice metode de purificare a organismului în medicina holistică. Condiția esențială a succesului de detoxifiere a corpului este punerea în aplicare corectă a postului.

       În cazul în care suferiți de o boală, sau luați regulat medicamente, cereți neapărat sfatul medicului de familie. În special în cazul hipertoniei, diabetului, dar și în cazul medicamentelor diuretice, sau cele psihiatrice, etc. În cazul bolilor menționate este foarte important să fiți sub supraveghere medicală pe intreaga perioada a postului de purificare.

       Pentru obtinerea unei purificari eficiente, postul trebuie să dureze cel puțin 10 zile; perioada în care trebuie să beți cât mai mult lichid – de exemplu: apă necarbogazoasă, ceaiuri, sucuri din legume și fructe, lapte de soia – și de asemenea să mâncați cât mai multe legume și fructe crude, uscate sau fierte la aburi, orez, fasole, măzare, soia și porumb. Fulgii de ovăz conțin fibre care contribuie în mare măsură la eliminarea toxinelor din organism.

       Nu se recomandă pe perioada postului de curățare consumarea următoarelor alimente: carnea - împreună cu toate mezelurile, produsele lactate, pâinea și produsele de panificație (tot ceea ce conține drojdie), dulciurile, alcoolul, cafeaua și nicotina.

       Desigur nu este ușor o astfel de abstinență alimentară pe o perioadă mai îndelungată; însă chiar după câteva zile, organismul dumneavoastră va „semnaliza“ că-i merge mai bine, iar dumneavoastra vă veți simți mult mai bine în punct de vedere fizic, dar și mental! Deoarece detoxifierea organismului contribuie în mare masură și la o reimprospațire mentală.

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.