✨ Reducere de -12% la toate produsele de pe site-ul nostru ✨
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Poţi să-ţi schimba forma corpului în 4 – 6 săptămâni?

Poţi să-ţi schimba forma corpului în 4 – 6 săptămâni?
     

Multe dintre femei se gândesc la momentul în care vor pleca în concediu la plajă. Toate vrem rezultate rapide fără prea mult efort. Poţi obţine aceste rezultate într-un timp scurt dacă schimbi regimul obişnuit de viaţă cu un program nou şi diferit, ceva cu care corpul tău să nu fie obişnuit, dar să aplici acest nou program cel puţin 4 – 6 săptămâni.

Câteva idei de exerciţii ca să fii în formă pentru vara aceasta:

  1. Plimbă-te timp de 20 de minute începând la pas moderat până la intens, mărind viteza la fiecare cinci minute. Apoi fă câteva fandări – piciorul din faţă este îndoit, iar cel din spate întins (10 pentru fiecare picior) aplecându-te spre fiecare genunchi. Din nou plimbă-te într-un ritm mai rapid , 5 minute, după care repetă fandările. Repetă aceste exerciţii încă de două ori.
  2. 10 exerciţii pentru abdomen (abdomene) urmate de 10 ridicări de picioare. Ai posibilitatea de a le ridica pe amândouă deodată sau pe rând, pe fiecare. Repetă-le de 3 ori. Urmează 25 de sărituri pe loc, 3 serii. Nu uitaţi să respiraţi adânc între serii.
  3. Plimbare pentru 5 minute, urmată de alergare timp de 2 minute. Repetă de 3 – 4 ori.
  4. Ultima parte a programului constă în plimbări lungi de 60 de minute, dar într-un ritm moderat pe tot parcursul plimbării

Dieta si fitness - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Ce este ADHD?

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.